News

Câte clase are de fapt Simona Halep? Puțin știu adevărul despre studiile celebrei sportive

Câte clase are de fapt Simona Halep Puțin știu adevărul despre studiile celebrei sportive

Simona Halep este una dintre cele mai îndrăgite sportive din România. Tenismena trece printr-o perioadă mai dificilă din cauza scandalului de antidoping, însă are în continuare multe performanțe la activ.

Deși majoritate oamenilor știu victoriile și eșecurile din cariera frumoasei Simona Halep, nu mulți știu ce studii are aceasta. Sportiva a început să joace tenis încă de la vârsta de 4 ani, având rezultate remarcabile la juniori.

La vârsta de 14 ani, tenismena deja evolua în circuitul ITF. Pentru a ajunge unde este acum, sportiva a trebuie să facă mai multe sacrificii, printre care și o operație de micșorare a sânilor.

Sportul nu a oprit-o pe Simona Halep din studii, așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor.

Ce studii are Simona Halep

Așadar, sportiva a absolvit Școala Gimnazială nr.30 ”Gheorghe Țițeica” din Constanța, apoi a făcut Liceul cu Program Sportiv ”Nicolae Rotaru”.

Ulterior, sportiva a urmat și cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Ovidius din Constanța.

De-a lungul carierei sale, sportiva a câștigat 40,2 milioane de dolari din tenis, arată WTA. Astfel, la începutul anului trecut, averea sa era estimată la aproximativ 50 de milioane de euro. Tenismena a intrat și pe piața imobiliară, ea aflându-se printre cei 300 cei mai bogați români.

În palmaresul sportivei se află 24 de titluri, dintre care două de Grand Slam.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate