News

Simona Halep primește cea mai cruntă veste posibilă! Anunțul a fost făcut oficial: este cea mai dură pedeapsă posibilă

Simona Halep primește cea mai cruntă veste posibilă Anunțul a fost făcut oficial este cea mai dură pedeapsă posibilă

Simona Halep a ajuns până pe locul 30 WTA, dar veștile proaste continuă să vină în lanț pentru sportivă. Mai întâi procesul ei s-a tot amânat, iar ultimele informații arată că audierea ei ar urma să aibă loc la sfârșitul lunii mai. Însă nu este sigur și totul s-ar putea tergiversa din nou.

Anunțul oficial al celor de la Roland Garros a venit însă ca o lovitură în plex. Simona Halep spera să poată participa la turneul de grand slam pe care l-a și câștigat în trecut cu ajutorul unui wild card. Aceasta își pusese speranțe într-o audiere de urgență, care să-i permită să poate juca la Paris.

Din păcate, visele ei au fost spulberate. Mai grav decât atât, românca ar putea rata și Wimbledonul, iar specialiștii sunt de părere că tenismena nu poate scăpa fără suspendare și încă una consistentă. Cei mai mulți cred că pedeapsa ei se va ridica la doi ani de suspendare. Maria Sharapova a primit o sancțiune similară, din care a executat doar 15 luni.

Cine primește invitațiile de tip wild card la Roland Garros

Reprezentanții Roland Garros au anunțat așadar cui acordă wild card-urile pe care le aveau la dispoziție. În acest moment este sigur că Simona Halep nu va lua start la turneul francez.

Clara Burel (22 de ani, locul 108 WTA), Selena Janicijevic (20 de ani, locul 189 WTA), Leolia Jeanjean (27 de ani, locul 125 WTA), Kristina Mladenovic (30 de ani, locul 153 WTA), Diane Parry (20 de ani, locul 109 WTA) și Jessika Ponchet (26 de ani, locul 119 WTA), toate sportive din Franța, au primit cele șase invitații disponibile pentru tabloul principal, conform site-ului oficial al turneului de la Roland Garros.

Ultimele două wild carduri vor merge către federațiile din Australia și SUA, în baza unui protocol semnat cele două foruri cu Federația Franceză de tenis.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate