News

Simona Gherghe, prinsă într-un scandal fără precedent. Cum a fost surprinsă prezentatoarea de la Mireasa: „Îți plac banii mai mult decât principiile, nu-i așa Gherghe ??”

Simona Gherghe prinsă într-un scandal fără precedent. Cum a fost surprinsă prezentatoarea de la Mireasa Îți plac banii mai mult decât principiile nu-i așa Gherghe

Reality show-ul Mireasa, prezentat de Simona Gherghe, naște monștrii în adevăratul sens al cuvântului. Apar din ce în ce mai multe momente delicate în emisiune, iar comunitățile de fani ale reality show-ului au început din nou să îndemne la boicot. Viperele Vesele invită din  nou telespectatorii să schimbe canalul de pe Antena 1.

Totul a pornit de la o provocare a producătorilor, care i-au invitat pe concurenți să facă un roast. Totul a fost dus la extrem, iar Simona Gherghe nu ar fi intervenit. Un telespectator s-a revoltat și a întrebat-o pe prezentatoare dacă ea și-ar lăsa copiii să se uite la emisiunea pe care ea o moderează.

„Acesta este roastul lui Mihai, Hatice și al lui Roberto la adresa Mariei! Cu siguranță nu va fi dat la tv, pentru că este imposibil de redat chiar și la 12 noaptea, cu siguranță staff-ul îi vor pune să refacă acest roast, dar rugămintea mea din momentul asta este către „doamna” SIMONA GHERGHE să apară PUBLIC și să mai îndemne încă o dată COPIII sa se uite la emisiunea moderată de dumneaei!

Ba chiar am dori să o vedem cum își îndeamnă proprii copiii sa se uite la această emisiune! RUSINE Gherghe! Mai faci și un podcast despre creșterea și educarea copiilor! In locul tau, in semn de protest, nu m-as mai așeza pe scaunul acela sa prezint această emisiune, atât timp cât aceste scursuri ale societății mai sunt in emisiune! Dar iti plac banii mai mult decât principiile, nu-i așa Gherghe ??”, a scris un fan al emisiunii Mireasa, pe numele Iftimie Alexandru.

Viperele Vesele intervine în scandal. Acuzații grave la adresa Simonei Gherghe

Nici Viperele Vesele nu a rămas fără reacție la ceea ce s-a întâmplat în emisiune și a avut din nou o postare critică la adresa echipei de producție și a îndemnat publicul la boicot.

@viperele___vesele

„Concurenții emisiunii Mireasă, Antena 1, au avut ca sarcina realizarea unor roast-uri.
Roast-ul de o extremă vulgaritate auzit seara trecută pe Antena Play, realizat de concurenții Mihai, Hatice și Roberto, la adresa unei alte concurente, Maria, mama unui băiețel de 7 ani, este de natură a reaprinde conflictul dintre telespectatori și producătorii emisiunii.

De asemenea, moderatoarea Simona Gherghe, cea care, în nenumărate rânduri, a îndemnat copiii să se uite la emisiunea Mireasă, este direct vizată de revolta publicului telespectator.

În continuare, vă prezentăm roast-ul care a surescitat atât de multă revoltă în rândul publicului, în rândul protestatarilor, dar și mesajul adresat public moderatoarei emisiunii de către unul dintre protestatari, mesaj la care și noi, comunitatea Viperele Vesele, achiesăm întru totul.
SPUNEȚI STOP ABUZURILOR PRODUCATORILOR EMISIUNII MIREASĂ, ANTENA 1!
SPUNETI STOP DISCRIMINARII, RASISMULUI SI HOMOFOBIEI!
SPUNEȚI NU CERSETORIEI, PROXENETISMULUI, PROSTITUȚIEI ȘI CONSUMULUI DE DROGURI!
DE LUNI PÂNĂ VINERI, ÎNTRE 14.00-17.00, PROTESTĂM, ÎNCHIZÂND TELEVIZORUL SAU SCHIMBÂND CANALUL !”

@viperele___vesele

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate