News

Simona Gherghe, cel mai jenant moment din toată cariera. Gafa imensă care i-a distrus efectiv imaginea

Simona Gherghe cel mai jenant moment din toată cariera. Gafa imensă care i-a distrus efectiv imaginea

Simona Gherghe era una dintre cele mai iubite prezentatoare de la Antena 1 până să facă gafa carierei sale. Aceasta prezintă de șase sezoane reality show-ul matrimonial, Mireasa, care ajunsese lider detașat de audiență. Lucrurile s-au schimbat de când echipa de producție a intrat în conflict cu mai multe comunități de fani ale emisiunii.

Deși inițial Simona Gherghe le-a luat partea telespectatorilor și a încercat să fie obiectivă cu toți concurenții, ba chiar a fost și la un pas de demisie, ulterior a schimbat strategia. Comunitatea Viperele Vesele, care este extrem de numeroasă și puternică i-a semnalat o serie de nereguli din cadrul show-ului, iar aceasta în loc să ia atitudine a dat block paginii de Instagram a lor.

De aici doar un pas până la dezastru. Curg acuzațiile și dezvăluirile care o fac de râs pe Simona Gherghe. Acum a fost făcut public faptul că aceasta ar fi o persoană cu multe fițe, care nu i-ar trata corespunzător pe cei care se ocupă de ea.

Dezvăluiri jenante despre Simona Gherghe

@viperele___vesele

„În editia de luni a emisiunii Mireasă, Antena 1, un concurent, Vlad, hair-stylist de meserie, își exprima nemulțumirea privind modul urat în care a fost tratat de producătoarea Monica Ropotă, de limbajul și tonalitatea folosita de aceasta, după ce sâmbătă și-a petrecut 6 ore în casa fetelor, îngrijindu-se gratuit de podoaba capilară a mamelor participante în emisiune, însă nu a avut deloc voie să interacționeze cu iubita lui.

Țipetele, urletele, crizele și amenințările producătorilor emisiunii Mireasă la adresa celor care au făcut greșeala de a își da acordul (pentru doar 100 de lei/zi) de a participa în emisiunea Mireasă și de a fi tratați, practic, ca niște sclavi, nu mai reprezintă un secret pentru nimeni.
Moderatoarea Simona Gherghe, vizibil deranjată de supărările tânărului, dar și de întrebarea uneia dintre mame „Ce ne-am fi făcut dacă Vlad nu ar fi fost în casa?”, încerca să ne explice tuturor că participanții din emisiune ar trebui să se descurce singuri.

Nu putem să nu ne întrebăm de ce doamna Gherghe nu intră în live ca o matură, nevopsită, necoafată și nemachiată, macar din spirit de solidaritate cu ceilalți participanti în emisiune, de ce trebuie să îi suporte doamna Flori, de vreo 16 ani (cu mici întreruperi), zilnic, toanele și pretențiile, acelea deloc puține.

Îi recomandăm moderatoarei, care la 2 zile consumă apa de la Buftea, fiind spălată pe cap de doamna Flori, să facă economie în bugetul emisiunii, să se spele pe cap acasă la dânsa, în Corbeanca, și, din banii economisiți, măcar o data pe lună, să poată fi plătită o persoană care să se îngrijească de aspectul participanților din emisiune.

SPUNEȚI STOP ABUZURILOR PRODUCATORILOR EMISIUNII MIREASA, ANTENA 1!
SPUNETI STOP DISCRIMINARII, RASISMULUI SI HOMOFOBIEI!
SPUNEȚI NU CERȘETORIEI, PROXENETISMULUI, PROSTITUȚIEI ȘI CONSUMULUI DE DROGURI!
DE LUNI PÂNĂ VINERI, ÎNTRE 14.00-17.00, PROTESTĂM, ÎNCHIZAND TELEVIZORUL SAU SCHIMBÂND CANALUL ‼️”

@viperele___vesele

Războiul Viperele Vesele – Simona Gherghe și toată echipă de producție Mireasa continuă în forță

Problemele de la reality show-ul Mireasa au continuat și în ediția de marți, 23 mai. Un concurent a fost eliminat din emisiune, iar Viperele Vesele continuă că lucrurile nu sunt nici de data aceasta corectă și îndeamnă fanii la boicot.

@viperele___vesele

În editia din 23.05.2023 a emisiunii Mireasă, Dima, concurentul devenit incomod pentru producătorii emisiunii, concurentul datorită dezvăluirilor căruia tespectatorii au aflat de planul mârșav al producatorilor de eutanasiere a câinilor din jurul studioului Mireasă, a fost eliminat!

Eliminarea a avut loc în mod atipic, nu intr-o zi de gală, fără a se afla intr-o cursă de eliminare, după ce acesta și-a exprimat mai multe nemulțumiri pe care le avea în legătură cu ceea se petrece, în realitate, la Buftea, cu atmosfera de acolo, nemulțumiri la adresa producătorilor, dar și după ce în ce în live-ul emisiunii a redeschis subiectul controversat al tratamentului la care câinii din jurul studioului sunt supuși.

Această eliminare poate fi privită ca o cenzurare, ca o încercare disperată de ascundere a gunoiului sub preș și vine să confirme, încă o dată, dacă mai era nevoie, că nu a existat niciun fel de neînțelegere între producători și concurenți pe tema câinilor, ci concurenții au înțeles și dezbătut pe Antena Play exact ceea ce producătorii le-au transmis.

SPUNEȚI STOP ABUZURILOR PRODUCATORILOR EMISIUNII MIREASA, ANTENA 1!
SPUNETI STOP DISCRIMINARII, RASISMULUI SI HOMOFOBIEI!
SPUNEȚI NU CERSETORIEI, PROXENETISMULUI, PROSTITUȚIEI ȘI CONSUMULUI DE DROGURI!
DE LUNI PANA VINERI, ÎNTRE 14.00-17.00, PROTESTĂM, ÎNCHIZÂND TELEVIZORUL SAU SCHIMBÂND CANALUL !

@viperele___vesele

Andi Moise este jurnalist cu o experiență de peste 10 ani în presă. Acesta a lucrat la ShowBlitz.ro, unde a publicat articole în special pe zona de TECH. Ulterior s-a specializat și pe alte domenii. citește mai mult
Articole recomandate