News

După acuzațiile grave la adresa mogulului Adrian Sârbu, acum sunt probleme mari și la PRO TV! Se închide cu totul o emisiune de top. Vedetele care nu au fost plătite

După acuzațiile grave la adresa mogulului Adrian Sârbu acum sunt probleme mari și la PRO TV Se închide cu totul o emisiune de top. Vedetele care nu au fost plătite

Fostul șef de la PRO TV, Adrian Sârbu, actual patron al Aleph News este acuzat de angajații postului că nu le-ar plăti salariile. Aceștia ar primi banii doar dacă au rate la bancă sau chirii, arată o investigație publicată pe HotNews.ro. Probleme din aceeași gamă sunt și la PRO TV.

O emisiune de top se termină înainte de vreme, iar acuzațiile sunt tot din sfera bugetului. Este vorba despre show-ul Batem Palma, prezentat de Cosmin Seleși. Viperele Vesele a aflat detalii scandaloase din interior și le-a făcut publice.

O pată de imagine pentru PRO TV. Redăm integral postarea de mai jos, care prezintă situația jenantă în care se află acum postul lider de audiență. Mai mulți concurenți din cadrul emisiunii Batem Palma, care trebuiau să fie vedete pentru o zi, nu au mai fost plătite.

Viperele Vesele, dezvăluiri scandaloase din culisele PRO TV

@viperele___vesele

„Filmările pentru sezonul 2 al emisiunii „Batem palma”, ProTV, s-au încheiat ieri, 07.06.2023, după 90 episoade filmate, într-un mod abrupt și nu fără scandal.

Deși inițial concurenții fuseseră anunțați că acest sezon va avea peste 150 de episoade, iată că s-a decis terminarea acestui sezon după doar 90 de episoade filmate.

La sfârșitul zilei de ieri, producătoarea Daniela Lupu a intrat în platou și a anunțat cei 24 de concurenți prezenți că au suficiente episoade filmate și că are „ordin venit de la Praga sa opreasca filmarile”.
Din informațiile noastre, mereu exacte, echipa de producție știa de foarte mult timp că filmările se vor încheia odată cu filmarea episodului cu numarul 90.

Cei 24 de concurenti acuză producătorii emisiunii, acuză ProTV de lipsă de respect față de ei, de bătaie de joc la adresa lor, mulți dintre ei luându-și concediu de la locul de muncă și/sau venind din provincie, pentru a avea șansa de a juca și a câștiga niște bani în această emisiune.
Tot la filmările de ieri, voci din echipa tehnică a emisiunii susțineau că nu vor să mai lucreze până când nu li se vor mări salariile.

Lipsa de respect aratată ultimilor 24 de concurenți prezenți la filmarile sezonului 2 al emisiunii „Batem palma” de către producătorii emisiunii, care nu au făcut decât să îi pună pe drumuri, să îi folosească, fără a îi plăti măcar, ascunzându-le faptul că, în realitate, se prezintă la filmari doar pentru figurație – și aceea gratis, fără nicio șansă de a juca pentru vreun premiu, este îngrijorătoare și o mare pată pe obrazul postului din Pache Protopopescu.”

@viperele___vesele

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate