News

Cu ce a ajuns să se ocupe Lavinia Pîrva acum că Ștefan Bănică Junior a pierdut contractele cu Antena 1? Nu are de ales

Cu ce a ajuns să se ocupe Lavinia Pîrva acum că Ștefan Bănică Junior a pierdut contractele cu Antena 1 Nu are de ales

Ștefan Bănică Junior și Lavinia Pîrva formează un cuplu încă de când artistul era căsătorit cu Andreea Marin. De altfel, infidelitatea lui a fost și motivul pentru care Zâna Surprizelor a ales să divorțeze. Chiar dacă inițial a negat relația extraconjugală, ulterior Ștefan Bănică și-a asumat relația și chiar s-a căsătorit cu amanta lui în urmă cu câțiva ani, în secret, în Bulgaria.

Lavinia Pîrva este astăzi cea de-a treia soție a artistului și cu toate că au existat de multe ori zvonuri că între cei doi lucrurile nu merg bine, totul a fost infirmat. În urmă cu o săptămână a și fost sărbătorit băiețelul lor care a împlinit 4 ani.

Ștefan Bănică a rămas fără contractele cu Antena 1. El era membru al juriului X-Factor, dar emisiunea a fost pusă pe pauză momentan și a fost și prezentator pentru show-ul de dans pe gheață, Dancing on Ice: Vis în doi, alături de Irina Fodor.

În ultimele proiecte, el nu a mai fost inclus, așa că tot timpul și-l dedică muzicii. Are concerte în toată țara și stă foarte mult timp plecat.

Cu ce a ajuns să se ocupe Lavinia Pîrva astăzi?

„Avem un sfârșit de săptămână plin și abia așteptăm să ne vedem cu voi. Vineri cântăm la TIMIȘOARA, Casa del Retro. Sâmbăta vă așteptăm la concert în PLOIEȘTI (esplanada de la Palatul Culturii #ZilelePloiestiului), iar duminică la PĂULEȘTI (în Parcul cu Castani #SarbatoareaCireselor). Weekend plăcut tuturor!”, a scris Ștefan Bănică pe facebook.

Și practic cam toate postările lui sunt de acest tip. Lavinia Pîrva în schimb pare că nu are deloc activitate. Timpul și-l petrece cu cel mic și încearcă să scoată bani din campaniile de imagine de pe Instagram, însă nu are prea mult succes.

Ea are și un proiect muzical cu muzica sârbească, dar în ultima vreme a dispărut complet din peisaj. Nici alături de Ștefan Bănică nu a mai fost văzută, ceea ce a aruncat-o și mai mult în anonimat. Lavinia Pîrva mai avea și un business cu haine online, dar nici pe acest domeniu nu a excelat, așa că probabil are mare noroc cu banii soțului în momentul de față.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate