News

Serialul de pe Netflix care te va ține treaz nopți întregi. Te face să te gândeștie la el intens. Milioane de abonați l-au lăudat

Serialul de pe Netflix care te va ține treaz nopți întregi. Te face să te gândeștie la el intens. Milioane de abonați l-au lăudat

Netflix are numeroase producții de succes. De la documentare, până la filme de groază, emisiuni, dar și seriale și filme amuzante. 

Există însă două producții de pe Netflix care ne-au atras atenția și care merită văzute. Sunt inspirate din povești reale, iar dacă stai să te pui în pielea anumitor personaje vei cădea pe gânduri.

Primul serial de pe Netflix pe care trebuie să îl vezi este Narcis. Pelicula urmărește ascensiunea și decăderea regelui drogurilor Pablo Escobar și afacerile sale de trafic de cocaină în Columbia.

Escobar nu este singurul nume real din această poveste, deoarece serialul îi urmărește și pe Steve Murphy și Javier Peña, agenți DEA care lucrează în Columbia pentru a încerca să oprească răspândirea drogurilor.

Iar o altă producție care merită văzută și care te va ține treaz nopți întregi este American Manhunt: The Boston Marathon Bombing  din 2023.

Serialul de pe Netflix care pe mulți abonați i-a uimit

La zece ani de la oribila tragedie, filmul de pe Netflix revine asupra evenimentelor înfiorătoare care au avut loc de Ziua Patrioților în 2013.

American Manhunt: The Boston Marathon Bombing prezintă interviuri exclusive cu William B. Evans, superintendentul Departamentului de Poliție din Boston, Rick Deslauriers, agentul special însărcinat al FBI, și reporterul de investigație Phillip Martin, printre alții, care dezvăluie noi informații ce fac lumină asupra șocantului atac terorist.

Pe parcursul a trei episoade în profunzime, această peliculă de pe Netlix împărtășește imagini de arhivă, precum și reconstituiri. De aici rezultă o serie documentară cu adevărat fascinantă.

Dacă vrei să știi ce s-a întâmplat în acea zi și ce au trăit toți cei care au fost martorii tragediei, atunci trebuie să vezi neapărat acest serial de pe Netflix. Cu siguranță vei rămâne uimit de anumite dezvăluiri, dar și de lucrurile care nu au fost făcute publice în decursul celor zece ani.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate