News

Se schimbă juriul la Vocea României! Ce se va întâmpla cu Tudor Chirilă și Smiley. „Nu voi mai putea continua în rolul de antrenor”

Se schimbă juriul la Vocea României Ce se va întâmpla cu Tudor Chirilă și Smiley. Nu voi mai putea continua în rolul de antrenor

Au început înscrierile pentru noul sezon Vocea României, care va debuta probabil din toamnă la PRO TV. Ultimul sezon a venit cu o serie de noutăți, iar cea mai de impact a fost componența juriului. Horia Brenciu a fost înlocuit cu Denis de la The Motans, iat Theo Rose i s-a alăturat lui Smiley, pe un scaun dublu.

Ediția care urmează va fi din nou cu surprize și cu o altă componență a juriului. Cu siguranță Tudor Chirilă va fi nelipsit din prim plan, mai ales că el a câștigat din nou trofeul cu concurentul lui. Și Irina Rimes va rămâne antrenor, la fel și Smiley.

Nu se știe încă dacă Theo Rose va mai continua. Aceasta trebuie să nască și este posibil să-și ia o pauză, mai ales că este implicată și în serialul CLANUL. Probabil nu va mai putea fi la fel de activă ca până acum.

Cel care va pleca sigur din juriu este Denise de la The Motans, care-și ia rămas bun de la Vocea României după numai un an. Pretextul îl reprezintă noul lui album, dar sursele News18.ro spun că la mijloc ar fi mai mulți factori, printre care și banii. Cei de la PRO TV nu i-au oferit suma așteptată, considerând că nu este oricum un generator de audiență.

Mesajul transmis de către Denis de la The Motans legat de plecarea lui de la Vocea României

”Am câteva vești pentru voi. În toamnă, îmi doresc să lansez un album nou și să pornesc într-un turneu The Motans, unul special, primul din ultimii ani.

Venim să ne vedem! După cum vă puteți imagina, e o muncă imensă care stă în spatele acestor provocări, una pe care am început-o deja de ceva vreme.

Vestea grozavă despre album și turneu a fost însă completată de o mențiune: ”Aceste lucruri au dus însă la o concluzie. Nu voi mai putea continua în rolul de antrenor la Vocea României. Vreau să mulțumesc pe această cale întregii echipe Vocea României, colegilor de scaun și oamenilor de acasă.

A fost o experiență foarte frumoasă, din care am învățat incredibil de multe și am avut norocul să-mi fac prieteni noi. Totodată, profit de ocazie pentru a-mi cere iertare față de orice viitor concurent care s-a înscris la emisiune dorind să ajungă în echipa The Motans. Dar să știți că inboxul meu e mereu deschis.

Ne devem în fața scenei”, este mesajul pentru fani al lui Denis The Motans.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate