News

Theo Rose se desparte de Anghel Damian chiar înainte să nască? Ce i-a făcut regizorul serialului CLANUL este greu de iertat. Informații triste au ieșit la lumină

Theo Rose se desparte de Anghel Damian chiar înainte să nască Ce i-a făcut regizorul serialului CLANUL este greu de iertat. Informații triste au ieșit la lumină

Relația dintre Theo Rose și Anghel Damian s-a desfășurat pe repede înainte, iar acum cei doi au ajuns deja la conflicte aprinse. Ambii erau în relații stabile când s-au cunoscut, ea cu Alex Leonte, iar el cu Lia Bugnar, nimeni alta decât scenarista serialului CLANUL și de altfel și cea care l-a ghidat în carieră.

Theo Rose și Anghel Damian au luat prin surprindere pe toată lumea în momentul în care artista a recunoscut că este însărcinată. Aflată chiar în apogeul carierei, cu multe proiecte în desfășurare, nimeni nu se aștepta ca la doar 24 ani artista să devină mamă.

Dar vestea sarcinii a fost primită cu multă bucurie, inclusiv de Anghel Damian. Au existat multe voci care au susținut că cei doi nu vor rezista împreună prea mult timp, iar primele semne au început să apară. Paparazzii CanCan i-au surprins pe stradă certându-se. Theo Rose chiar și-a împins iubitul, semn că nu-l mai dorea aproape.

Theo Rose și Anghel Damian se despart? E doar o chestiune de timp

„Din păcate, e un comportament agresiv care vine din partea unei lipse mari de comunicare dintre ei doi. E o lipsă foarte mare de comunicare, dar vedem foarte clar că ea este supărată și aici putem să spunem că există și hormonii ăștia de sarcină, care ne schimbă comportamentul și devenim mai agresive, dacă intrăm în starea de mamă, de leoaică, care își apără puiul. Dar pe de altă parte, nu e un comportament de leoaică, dar e un comportament de leoaică rănită”, a explicat Alina Petre, coach emoțional, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Motivul conflictului dintre Anghel Damian și Theo Rose pare a fi tot Lia Bugnar. Recent, regizorul a fost surprins intrând în casa Liei Bugnar. Acesta i-a plimbat câinele, în timp ce iubita însărcinată l-a așteptat în mașină. A urmat apoi scandalul dintre cei doi la ieșirea dintr-un restaurnat, când ea l-a împins.

„Cineva a rănit-o foarte tare și cred că este vorba despre partenerul ei de viață. E o frustrare adunată, o agresivitate, nu-l mai vrea lângă ea, eu asta văd din limbajul corpului. Nu-l vrea lângă ea în momentul acela, în momentul în care cineva nu te vrea într-o anumită situație este bine să nu te bagi și să nu mai insiști, pentru că reacția va fi din ce în ce mai agresivă. Așa se manifestă ea și probabil că are motivele ei bine întemeiate, în afară de cele hormonale”, a mai spus Alina Petre.

Mulți sunt de părere că Theo Rose și Anghel Damian nu sunt deloc compatibili și că în mod cert vor ajunge în timp la despărțire.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate