News

Scandal imens la PRO TV! Faimosul de la Survivor România, amenințat cu pușcăria de producători: ”Te dăm în judecată”

Scandal imens la PRO TV Faimosul de la Survivor România amenințat cu pușcăria de producători Te dăm în judecată

Scandal imens la PRO TV. Un concurent de la Survivor România ar fi fost amenințat de producători în Republica Dominicană. Ce greșeală a făcut acesta?

Regulile de la Survivor România sunt cât se poate de clare. Fiecare concurent semnează un contract și trebuie să respecte fiecare cerință. Unul dintre Faimoși se pare că nu a putut face acest lucru.

Gheboasă nu a rezistat la Survivor România, drept urmare și-a dorit să plece acasă destul de repede. În momentul în care producătorii și-au dat seama că Faimosul nu mai rezistă, aceștia l-ar fi amenințat că îl vor da în judecată.

Sau cel puțin asta a povestit artistul într-un Podcast recent. Mai mult de atât, Gheboasă a mai dezvăluit și că prefera să meargă la închisoare decât să mai stea încă o zi în Republica Dominicană.

Concurentul de la Survivor România care ar fi fost amenințat

”Mi-au zis: “Băi, te băgăm la pușcărie, te dăm în judecată! Ce faci tu aici? Încalci regulile? Și am zis: “Du-mă, frate, în pușcărie că măcar ăia îmi dau de mâncare acolo, ești nebun? Mai primesc și eu o tigară, ceva, știi ce zic? E rău și în arest. Am petrecut 24 de ore în arest, la 16 ani și e rău. Am fost într-o discotecă și m-am bătut cu mai mulți acolo. Am stat 24 de ore, mi-au dat drumul și aia a fost. Am pățit tot felul de rele în viața mea”, a spus Gheboasă în podcastul ”Vorba lu` Jorge”.

Să nu uităm că plecarea sa de la Survivor România a atras critici dure. Chiar și așa, Faimosul este de părere că e ușor pentru public să-l judece de la distanță, fără a se pune măcar o secundă în locul lui.

”Treaba e că oamenii au putut să mă judece doar din canapea, nu au fost lângă mine să vadă ce simt cu adevărat. Am trăit niște emoții pe care nu le-am trăit niciodată. Mă gândeam acasă, simțeam că nu o să mai ies de acolo”, a spus Gheboasă în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate