News

Am aflat câte clase are de fapt Ionuț Iftimoaie de la Survivor România. Cu ce se ocupă superba soție a Faimosului. Puțini știu aceste detalii

Am aflat câte clase are de fapt Ionuț Iftimoaie de la Survivor România. Cu ce se ocupă superba soție a Faimosului. Puțini știu aceste detalii
30 mart. / 17:33

Ionuț Iftimoaie a reușit să facă performanță în box, așa cum și-a dorit încă din perioada copilăriei. Faimosul de la Survivor România și-a îndeplinit un mare vis, însă drumul nu a fost deloc unul ușor.

Ionuț Iftimoaie are 44 de ani și este un fost kickboxer român. Antrenamentele, dar și rezistența sa sunt cele care l-au determinat să accepte și să plece în Republica Dominicană pentru Survivor România.

Mulți se întreabă însă cât de multă atenție a acordat Ionuț Iftimoaie studiilor, dar și cum a ajuns să debuteze în lumea boxului. În cazul în care nu știați, norocul nu prea a fost de partea lui în România, ci în Italia.

Ionuț Iftimoaie de la Survivor România a vrut să facă box de performanță de la 16 ani, însă nimeni nu a vrut să îl ajute. Faimosul s-a lovit de nenumărate refuzuri, unii antrenorii spunând că este mult prea ”în vârstă”, pentru a a mai putea deveni campion.

Visul său nu s-a oprit aici, așa că după ce a terminat liceul, Ionuț Iftimoaie a plecat în Italia. Faimosul de la Survivor România nu are deci studii superioare, însă asta nu l-a împiedicat deloc în cariera sa.

Inițial, Ionuț Iftimoaie a plecat în Italia pentru a lucra în construcții, și-a strâns niște bani, a început să se antreneze, iar între timp avea să devină un mare campion.

Cu ce se ocupă Ionuț Iftimoaie de la Survivor România și soția sa

Sportivul din Bacău a intrat pe ring, iar primul meci al său oficial din 1997 s-a dovedit a fi un real succes, pentru că Ionuț Iftimoaie l-a câștigat destul de ușor.

Mai apoi, Faimosul a ajuns campion al Italiei la kickboxing, visul său devenind astfel realitate. În prezent, acesta a revenit în România și are o afacere alături de soția sa, cei doi fiind împreună de aproape 15.

Afacerea dezvoltată de cei doi este, de fapt, un proiect din fonduri europene, în domeniul agrementului în Comănești și s-a dovedit a fi un real succes.

„Este un proiect făcut de primărie, pe fonduri europene, și este foarte mare. Ionuț fiind cetățean de onoare al comunei Comănești, județul Bacău, i-au dat complexului numele lui. Proiectul este de anul trecut. Aici se fac multe evenimente sportive, culturale, iar vara localnicii vin la piscină’”, povestea Maria Iftimoaie, pentru click.ro.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate