News

Revine Survivor România la Kanal D? Decizie de ultimă oră a șefilor PRO TV. Daniel Pavel a vrut să explice el situația

Revine Survivor România la Kanal D Decizie de ultimă oră a șefilor PRO TV. Daniel Pavel a vrut să explice el situația

Sezonul 4 al Survivor România, încheiat cu victoria lui Dan Ursa, a dat mari bătăi de cap șefilor PRO TV, care se așteptau la cifre de audiență mai ridicate. Reamintim că postul lider de audiență a preluat cu japca practic licența show-ului, care aparținea celor de la Kanal D în urmă cu trei ani.

Cum PRO TV face parte dintr-un trust internațional, managerii s-au folosit de acest lucru și le-au impus celor de la Acun Medya să le cedeze lor drepturile de difuzare pe motiv că mai multe posturi din același grup, din diferite țări vor achiziționa acest pachet.

Astfel Kanal D a rămas fără producția care îi aducea cea mai multă audiență și cei mai mulți bani. Sezonul 3 al emisiunii, primul la PRO TV a avut un succes enorm, dar următorul a fost destul de slab.

Din acest motiv, șefii au decis să meargă pe conceputul All Stars pentru a recâștiga publicul și bine au făcut pentru că într-adevăr cifrele au crescut și toate episoadele au fost numărul 1 în audiență.

Vine un nou sezon Survivor

Marea provocare este acum sezonul 6. Au existat multe zvonuri conform cărora PRO TV ar dori să renunțe la Survivor și să-l cedeze celor de la Kanal D, care tocmai au bifat un eșec răsunător cu reality show-ul Insula de un milion.

Ei bine, sursele News18.ro ne-au dezvăluit că într-adevăr s-au purtat multe discuții pe acest subiect și că managerii PRO TV luaseră în calcul să renunțe la licență, dar rezultatele financiare din sezonul All Stars i-a făcut să se răzgândească.

Așadar vom avea un nou sezon Survivor tot la PRO TV și nu la Kanal D, iar prezentator va fi tot Daniel Pavel care s-a grăbit să anunțe acest lucru. Chiar el a transmis că s-a dat strat deja preselecțiilor pentru ediția care va începe în ianuarie 2025.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate