News

Rochia superbă de la Zara cu care prințesa Kate Middleton a cucerit planeta. Costă doar 50 de lei și se găsește și în România

Rochia superbă de la Zara cu care prințesa Kate Middleton a cucerit planeta. Costă doar 50 de lei și se găsește și în România

Prințesa Kate Middleton continuă să poarte haine pe care și le permite oricine, chiar dacă face parte din familia regală. Anul trecut, ea a fost surprinsă purtând o rochie superbă.

Prințesa Kate Middleton întoarce privirile oriunde merge, iar outfit-urile sale sunt mereu puse la punct. Totuși, cei care au ochii formați au observat că soția prințului William are în garderobă și haine mai ieftine, precum cele de la Zara.

În cursul anului trecut, Kate Middleton a apărut, în timpului unei convorbiri pe Zoom, îmbrăcată cu o rochie de la Zara. Modelul avea o crăpătură până la coapse și era dintr-un material de culoare verde, cu mici flori albe, scrie vbiz.ro.

Rochia a fost inițial aproape 70 de dolari, însă a fost redusă la 13 dolari. Articolul vestimentar s-a vândut imediat. El a fost prezent și în magazinele din România, dar și aici s-a vândut imediat. Totuși, se mai pot găsi astfel de rochii, chiar dacă nu arată identic cu cea purtată de prințesa Kate Middleton.

Prințesa Kate Middleton obișnuiește să poarte haine de la Zara

De-a lungul timpului, prințesa Kate Middleton a fost surprinsă de experți purtând haine de la Zara, haine pe care majoritatea și le pot permite. Cel mai mult, soția prințului William poartă blugi de la acest magazin, dar au fost momente și când a purtat și alte obiecte vestimentare.

De exemplu, în noiembrie, prințesa a purtat un blazer de la Zara, de culoare roșie. Acesta este același blazer pe care l-a purtat în 2012 la Jocurile Olimpice din acel an.

Un site specializat în ținutele soției prințului William, What Kate Wore, arată că blazerul a costat 99,90 de dolari, atunci când a fost purtat pentru prima dată în 2012.

Exemple mai sunt în acest sens, dar cert este că prințesa este un adevărat fan al acestor haine.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate