Așa DA!

Review Condur by Alexandru. Locul de unde mi-am cumpărat cei mai frumoși pantofi din lume. M-am simțit ca o prințesă

Review Condur by Alexandru. Locul de unde mi-am cumpărat cei mai frumoși pantofi din lume. M-am simțit ca o prințesă
Eu purtând ghete Imala la super petrecerea Global Records

Review Condur by Alexandru. Recunosc. Sunt dependentă. Ador pantofii, hainele și am perioade în care cumpăr mai mult decât am nevoie. Mă fac fericită frumosul și calitatea, deși recunosc că de multe ori am dat și greș. 

Am descoperit în reclamele Google, chiar de pe unul din site-urile mele, acest brand de care recunosc că auzisem, dar nu știam totuși mare lucru: Condur by Alexandru. Am intrat pe pagina lor și n-am mai reușit să ies. N-am văzut niciodată, în același loc atât de mulți pantofi frumoși, superbi, minunați. Și credeți-mă că nu exagerez.

Modele unice, inedite, cu care nu ai cum să ieși pe stradă și să nu atragi atenția, dar într-un mod elegant, distins. Nu epatezi purtând Condur by Alexandru, pur și simplu fascinezi. Evident că nu am putut să nu-mi cumpăr ghetele Imala și cu toate că am o colecție impresionantă de încălțări, nu m-am mai putut desprinde de ele cu una cu două.

Condur by Alexandru este ceva ce nu trebuie să-ți lipsească dacă iubești frumosul și calitatea

Calitatea este extraordinară. În plus, nu sunt foarte multe „exemplare” din același model, deci greu vei întâlni pe cineva care să aibă încălțări ca ale tale. Ceea ce este foarte important de sublinat este că TOȚI pantofii sunt făcuți manual. Este ceva ce se mai întâmplă extrem de rar, însă rezultatul nu se compară cu nimic.

Creatorul, patronul Condur, Alexandru are un aer de lord. L-am văzut doar în poze, dar asta mi-a transmis imaginea lui. Un om special, ales parcă din mulțime pentru a face artă… pentru că ceea ce face el din pantofi este clar artă. Am citit și un interviu cu el și am fost surprinsă și totodată extrem de încântată să aflu că pe planetă încă mai există oameni care nu vor să facă bani cu orice preț.

S-ar fi putut îmbogăți din a face pantofi pe bandă rulantă, fără să verifice cu atenție că totul este perfect și fără să inventeze mereu zeci de modele ediție limitată. Ar fi putut alege drumul pe care l-au ales mulți, dar a preferat să rămână fidel calității și ineditului, să creeze pentru femeia inteligentă, care să se distingă în mulțime prin rafinament și clasă.

Ador acest model. Și deja l-am cumpărat, chiar dacă afară ninge

Prețurile la Condur by Alexandru sunt comparabile cu cele de la Musette, un alt brand de la care am foarte mulți pantofi, dar ca design și rafinament, în opinia mea Condur este de departe numărul 1.

Să nu credeți că m-am oprit la o singură pereche de ghete. Nu! Am comandat șase perechi… nu doar de ghete desigur. Am și pantofi. Și de fiecare dată când îi încalț mă simt ca o prințesă. Puteți vâna reducerile. Eu cam așa am făcut și i-am cumpărat cu 10-20-30% mai ieftini.

Am devenit fană Condur by Alexandru și vă recomand să încercați produsele lor. Vă asigur că nu veți regreta. Eu cu siguranță îmi voi mai cumpăra și alți pantofi de aici pentru că nu numai că sunt superbi, dar calitatea de aici nu se compară cu nimic din garderoba mea vastă.

Doar câteva perechi de Conduri by Alexandru, Ediție Limitată
Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult