Trending

Filmul Ramon al lui Pavel Bartoș, Teambuilding cu BRomania sau Romina, VTM cu Bogdan de la Ploiești? Care a fost cel mai vizionat film în weekend-ul de lansare și care a obținut cei mai mulți bani

Filmul Ramon al lui Pavel Bartoș Teambuilding cu BRomania sau Romina VTM cu Bogdan de la Ploiești Care a fost cel mai vizionat film în weekend-ul de lansare și care a obținut cei mai mulți bani

Pavel Bartoș a făcut un tur de forță prin cinematografele din întreaga țară pentru a-și promova noul său film, RAMON, unde joacă atât rolul principal, dar și pe cel de producător. El este practic cel care a investit banii pentru conceperea acestei producții, așa că era extrem de important pentru el să aibă succes.

RAMON a debutat bine în primul weekend de la lansare, având 45.000 de spectatori plătitori de bilet și încasări de 250.000 de dolari (1,12 milioane de lei). Datele au fost furnizate de Cinemagia. Filmul a intrat direct pe poziția 1 în box-office-ul românesc, fiind urmat acum de „The Amazing Maurice/Năstrușnicul motan Maurice“ (locul 2) și Avatar: Calea apei“ (care a coborât pe locul 3).

Trebuie menționat că AVATAR a fost lansat în urmă cu mai multe săptămâni și continuă să adune mult public, inclusiv în România. La nivel mondial, pelicula are deja încasări de peste 10 miliarde.

RAMON a fost foarte mult comparat cu un alt film intens dezbătut TEAMBUILDING, produs de BRomania, care joacă și rolul principal. Ambele au fost comedii, dar în cel de-al doilea s-a înjurat mult, ceea ce pare că a atras mai mult public.

Ramon, Teambuilding sau Romina, VTM?

Așadar Teambuilding a atras în primul weekend de la lansare 196.737 spectatori plătitori de bilet, cu încasări de aproape 1,4 milioane de dolari, deci cu mult peste RAMON.

Surpriza cea mare vine din zona manelelor combinate cu modernismul Global Records. Romina, VTM se află pe locul 1 în topul lansărilor. Mai exact, filmul cu Bogdan de la Ploiești, Nicole Cherry și Rareș Maris a adunat 233.208 spectatori plătitori de bilet și încasări de PESTE 1,4 milioane de dolari.

Toate datele au fost preluate de pe CINEMAGIA. Rămâne de văzut cum vor evolua pe termen lung cele trei producții. De exemplu AVATAR 2, lansat în decembrie se menține în top de aproape două luni, în timp ce Teambuilding deja nu se mai regăsește acolo.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult