News

Rochia de la Zara cu care prințesa Kate Middleton a cucerit întreaga planetă. Costa doar 50 de lei și se găsește și în România. Este simplă, dar superbă

Rochia de la Zara cu care prințesa Kate Middleton a cucerit întreaga planetă. Costa doar 50 de lei și se găsește și în România. Este simplă dar superbă

Kate Middleton a fost deseori asemănată cu prințesa Diana, fiind una dintre cele mai iubite figuri regale în momentul de față. Chiar dacă aceasta este măcinată din cauza unui scandal imens, legat de faptul că soțul ei, prințul William ar avea o amantă, ea mereu afișează un zâmbet cald și pare mereu deschisă către oameni.

Prințesa Kate Middleton a apărut de mai multe ori în public îmbrăcată în haine ieftine, dar foarte frumoase. Aceasta a vrut să transmită un mesaj clar: nu prețul face stilul. În urmă cu ceva timp, ea a impresionat pe toată lumea purtând o rochie simplă de la Zara, care a costat doar 15 dolari, adică aproximativ 50 de lei.

Kate Middleton s-a afișat pe Instagram într-un clip de mulțumire către cei care au participat la o expoziție digitală de artă. Ea a purtat o rochie verde, simplă, dar superbă. Brandul era Zara și toți internauții și-au dat seama de acest lucru.

În doar 5 minute, toate stocurile cu acest produs au fost epuizate. Rochia era disponibilă peste tot în lume, inclusiv în România, unde costa doar 50 de lei, însă foarte repede a devenit indisponibilă.

Rochia de la Zara cu care Kate Middleton a cucerit întreaga planetă

Astăzi există modele similare, dar cel purtat de Kate Middleton nu mai poate fi găsit. Prințesa a purtat și cu alte ocazii ținute de la Zara, semn că îi place și că a dorit să promoveze brand-ul spaniol inclusiv în Marea Britanie.

Prințesa Kate Middleton este renumită pentru faptul că-și alege ținute la prețuri accesibile, care imediat devin adevărate repere în modă și pentru femeile care nu-și permit să cumpere haine scumpe.

Fosta ducesă de Cambridge încearcă să arate că atitudinea este cea mai importantă atunci când alegi să porți o ținută și nu neapărat prețul. Pentru modestia ei și deschiderea către oamenii de rând, aceasta este iubită în întreaga lume și milioane de femei o au drept exemplu.

Prima apariție într-o rochie Zara datează din aprilie 2011, când a purtat una de culoare albastră. Atunci ea și William se îndreptau spre luna de miere, așa că toată lumea era cu ochii pe ei. Faptul că a ales un brand relativ ieftin a impresionat foarte mult. Printre designerii preferați ai ducesei se numără și Jenny Packham şi Alexander McQueen.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate