Economie

DIGI, RCS RDS oferă 50% reducere la facturi clienților care introduc acest cod! Ce trebuie să facă rapid, pas cu pas. Este foarte simplu

DIGI RCS RDS oferă 50 reducere la facturi clienților care introduc acest cod Ce trebuie să facă rapid pas cu pas. Este foarte simplu

DIGI, RCS RDS este cea mai puternică companie de telecomunicații din România în momentul de față și se extinde și în alte țări. În Spania de exemplu a reușit cifre impresionante în ultima perioadă, iar în Belgia și Portugalia reușesc să atragă tot mai mulți clienți. 

DIGI, RCS RDS nu renunță la ambiția de a acapara întreaga piață nici când vine vorba de România, chiar dacă aici ocupă locul 1. Reprezentanții companiei mizează pe reduceri și campanii de marketing foarte dese.

Pentru a atrage noi abonați, DIGI, RCS RDS oferă o reducere de 50% cadou la facturi. Totul este sub formă de voucher, iar comanda se face simplu online. Atenție, oferta este valabilă doar pentru clienții noi. Abonații vechi au și ei parte de diverse campanii, cum ar fi un router gratis pentru rețeaua Mesh.

„Client nou? Voucher CADOU! Abonează-te la net, TV sau mobil de la DIGI, folosește codul “reducere50” și beneficiezi de 50% reducere în prima lună. Alege serviciile dorite. Adaugă-le în coș. Înainte să plasezi comanda, introdu codul voucherului pentru a aplica reducerea. Click pe butonul “Confirmă cod” și gata, acum poți finaliza comanda”, este mesajul DIGI, RCS RDS.

O altă campanie promoțională în derulare la DIGI, RCS RDS

O altă campanie adresată tot clienților noi este pe partea de telefonie mobilă, unde expansiunea a fost una foarte mare într-un timp record. Strategia utilizată a fost preț mic la abonamente, telefoane gratis și alte reduceri greu de refuzat.

„Nu e niciun secret că prețurile se măresc în jurul nostru mai ceva ca pâinea lăsată la dospit.
👍Dar la DIGI prețul abonamentului Nelimitat rămâne la fel de avantajos.
📲Portează-te în rețea și bucură-te de beneficii nelimitate la doar 2,5 euro, timp de patru luni.”, este un alt mesaj al companiei.

DIGI este liderul segmentului de servicii de internet fix, pay-tv și telefonie fixă după cotele de piață deținute în România și unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicațiilor electronice convergente, derulând operațiuni în Spania și Italia și prezență în Portugalia și Belgia.

Compania deține cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune. Grupul DIGI pune la dispoziția abonaților săi și o ofertă complexă de conținuturi trans-media, prin intermediul diviziei media care cuprinde: televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, 4, Digi4K, Film Now (pay-TV), Digi World, Digi Animal World, Digi Life, UTV, Music Channel și Hit Music Channel, radiourile Digi FM, PROFM, Dance FM, DIGI24 FM și serviciul de content Digi Online.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate