News

Răsturnare de situație în cazul de dopaj al Simonei Halep. Patrick Mouratoglou a decis să spună adevărul public. Totul se va schimba de acum

Răsturnare de situație în cazul de dopaj al Simonei Halep. Patrick Mouratoglou a decis să spună adevărul public. Totul se va schimba de acum

Nimeni nu înțelege de ce cazul Simonei Halep de dopaj a devenit atât de complicat. În mod normal, românca ar fi trebuit să fie judecată până acum și să aibă stabilit și un verdict. Doar că Nicole Sapstead, șefa Agenţiei Internaţionale pentru Integritate în Tenis (ITIA) se opune. Aceasta a mai fost acuzată în trecut de corupție, dar într-un final totul a fost băgat sub preș.

Probabil că miza cea mare este să o țină pe româncă în afara terenului de tenis și să-i ia titlul de la Wimbledon pentru ca Serena Williams să poată devenit cea mai titrată jucătoare din istorie.

Cazul Simonei Halep trebuie să fie judecat la final de mai, însă ITIA a cerut o a treia amânare pe motiv că fostul lider mondial ar avea probleme și în pașaportul biologic.

„Sunt încă o dată extrem de șocată și dezamăgită de atitudinea ITIA. Deși ITIA, prin reprezentantul Nicole Sapstead a comunicat public acum 3 zile că ITIA își menține angajamentul de a judeca cazul doamnei Halep într-o manieră empatică, eficientă și în timp, în același timp ei cereau oficial Tribunalului să-mi amâne audierea… pentru a treia oară”, a transmis imediat Simona Halep. când a aflat că procesul ei se amână încă o dată.

Patrick Mouratoglou rupe tăcerea

Și dacă până acum a tăcut, Patrick Mouratoglou a început să devină vocal. Acesta a fost și antrenorul Serenei Williams în trecut, așa că știe foarte multe și despre americancă.

Întrebat de ce niciuna dintre jucătoarele din Top 10 nu au dat nicio declarație de susținere pentru Simona Halep, francezul a ales să răspundă în public pe Instagram.

„Sunt speriate. Și au motive bune să fie speriate!”, a fost mesajul ferm transmis de antrenor pe rețelele de socializare. Acesta ar putea fi doar începutul unor serii de dezvăluiri foarte incitante.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate