News

Final de drum pentru Simona Halep! Motivul real pentru care procesul ei se tot amână. Nu s-a spus adevărul până acum

Final de drum pentru Simona Halep Motivul real pentru care procesul ei se tot amână. Nu s-a spus adevărul până acum

Deși se aștepta ca la finalul lunii mai să fie audiată și să-și poată dovedi nevinovăția, Simona Halep s-a trezit cu un nou blocaj. Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) a acuzat-o pe sportivă că are probleme și în pașaportul biologic, astfel că românca este suspendată în continuare pe termen nelimitat.

„Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) confirmă că jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost acuzată de o altă încălcare separată a Programului antidoping din tenis, în legătură cu nereguli în paşaportul său biologic de sportiv (ABP)”, scrie instanţa într-un comunicat de presă.

Simona Halep a izbucnit după această veste și Patrick Mouratoglou, antrenorul ei a susținut-o și el. Mai multe voci din mediul online spun că fix din cauza francezului suferă atât de mult acum fostul lider mondial. Aceasta și-a concediat tot staff-ul format din români și a anunțat că va lucra doar cu străni.

Adio Simona Halep! Chiar nu mai poate face nimic

Mai mult de atât, Simona Halep se pregătea să se mute în Franța. Fanii au fost revoltați de această serie de decizii fulger luate de Halep la acel moment și nu a durat prea mult până la dezastru. În mediul online circulă ideea că Mouratoglou ar fi folosit tehnici interzise și cu Serena Williams și că ITIA a fost informat de toate trucurile chiar de către interpuși ai americancei. Astfel că Halep nu va avea nicio șansă să scape.

Experții cred că românca va fi cu siguranță suspendată pentru o perioadă de cel puțin doi ani, iar asta va însemna și final de carieră pentru ea. Nu doar fizic va fi dărâmată, ci și psihic. În plus, la revenire vârsta și-ar cam spune cuvântul, așa că ceea ce trăiește acum Simona pare un final de drum și final trist de carieră.

„Sunt, încă o dată, extrem de șocată și dezamăgită de atitudinea ITIA. În timp e ITIA, prin intermediul reprezentantului Nicole Sapstead, declara public în urmă cu trei zile că ITIA ‘rămâne implicată în așa fel încât angajamentul față de domnișoara Halep să fie unul empatic, eficient și într-o manieră rapidă’, în același timp cereau oficial Tribunalului să îmi amâne audierea..pentru a treia oară.

În public ITIA anunță un lucru și în privat fac altceva, am cerut în mod repetat să fiu audiată, în timp ce ei au cerut amânare. Când se va opri? Întreb încă o dată. Am dreptul la o audiere rapidă. Un astfel de comportament este în opoziție față de drepturile mele. Simona”, a scris Halep pe contul oficial de Instagram.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate