News

Raiffeisen Bank angajează! Ce salarii imense oferă banca pentru joburile oferite. Este mare nevoie de acest tip de angajați

Raiffeisen Bank angajează Ce salarii imense oferă banca pentru joburile oferite. Este mare nevoie de acest tip de angajați

În ultima perioadă, aplicația de home baking a Raiffeisen Bank a tot avut probleme de funcționalitate. Probabil în acest context, conducerea băncii a decis să angajeze mai mulți specialiști în interiorul companiei care să prevină astfel de situații.

Raiffeisen Bank caută intens persoane pentru departamentul IT. Salariile oferite sunt de câteva mii de euro, iar pachetul oferit diferă de experiența celui care aplică.

„An nou, job nou? Ești și tu în căutarea următoarei provocări?
Dacă ești pasionat/ă de planificare și monitorizare și ai cunoștințe de bază în coding, sisteme de operare, rețele și cloud, atunci nu trebuie să ratezi această oportunitate!
Aplică aici 👉 https://bank.raiffeisen.ro/ro/it/home.html pentru rolul de Inginer DevOps și hai să ne cunoaștem! Află toate detaliile de la oamenii #CuCapulînCloud din materialul de mai jos.”, este mesajul Raiffeisen Bank de pe rețelele de socializare.

Ce salarii oferă Raiffeisen Bank

Salariile oferite de banca austriacă sunt de obicei confidențiale, însă mai mulți angajați au recunoscut sub protecția anonimatului cât câștigă lucrând în acest loc. De exemplu, pe platforma undelucram.ro  se arată că un ofițer de conformitate are un salariu de 8.400 de lei, în timp ce un expert care se ocupă de persoane fizice are un salariu fix de 4.700 lei la care se adaugă bonuri în valoare de 600 de lei plus un bonus anual de încă 4700 lei.

Un Business Intelligent Analyst are un salariu fix de 7030 de lei, dar un bonus de 21.000 de lei pe an plus tichete de 670 de lei în fiecare lună. Toate aceste sume sunt prezentate pe platforma undelucram.ro.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate