News

Produsul de la LIDL care se vinde cu nici măcar 3 lei. Este o reducere foarte bună acum. Mulți români îl adoră la micul dejun

Produsul de la LIDL care se vinde cu nici măcar 3 lei. Este o reducere foarte bună acum. Mulți români îl adoră la micul dejun

LIDL scoate la reducere numeroase produse. De asemenea, clienții care au aplicația LIDL Plus se bucură de o mulțime de oferte la prețuri tentante.

LIDL România a lansat un nou catalog și noi oferte. Clienții care au aplicația LIDL Plus sunt invitați să folosească cupoanele cu reduceri. De asemenea, nu uitați de scanarea cardului la casă de marcat.

Dincolo de articole vestimentare, LIDL a redus și prețul la alimente de bază. Unele reduceri întrec chiar și 40%, așa că ar fi păcat să le ratăm.

„Ai noi cupoane cu reduceri #LidlPlus! Activează-le din aplicație înainte de a veni la cumpărături și nu uita să scaneazi cardul digital la casa de marcat. Vezi ofertele de luni. Pregătește-ți garderoba de vară cu noile articole vestimentare din oferta Lidl de săptămâna aceasta. Descoperă-le pe toate”, este anunțul făcut de LIDL România.

Ce produse poți cumpăra de la LIDL cu doar 3 lei

Ce poți să cumperi cu 3 lei de la LIDL? Sana de băut este redusă cu 21% și costă doar 2,99 în această săptămână în magazinele din întreaga țară.

Un alt aliment redus este mușchiul file de porc Dulano, care costă doar 3,42 de lei. Din oferta LIDL mai face parte și bacon fâșii de porc care este redus cu 40%, prețul final fiind de 8,99 lei.

Rucola costă și a doar 2,69 lei la LIDL, iar pentru o noapte reușită cu prietenii, poporul pentru microunde costă doar 3,99 lei. Și fisticul Alesto e la reducere și e vinde cu 13,99 lei.

Savarina și Amandina au și ele un preț deosebit de doar 7,99 lei pentru două bucăți. De asemenea, din oferta LIDL fac parte și crenvurștii de porc Pikok, care sunt reduși cu 25% și costă doar 5,19 lei în această săptămână.

Pentru a vă bucura de aceste prețuri însă, scanați cupoanele din aplicație. Reducerile sunt cu adevărat unele care nu merită în niciun caz ratate.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate