News

Produsul de la LIDL pe care toată lumea trebuie să îl aibă. Acum se află la reducere, iar prețul este foarte accesibil. În ce magazine îl găsiți

Produsul de la LIDL pe care toată lumea trebuie să îl aibă. Acum se află la reducere iar prețul este foarte accesibil. În ce magazine îl găsiți

LIDL a anunțat noile oferte pentru începutul acesta de săptămână. Pe listă se află un produs care nu ar trebui să lipsească din casele românilor. Nu știi niciodată când ai nevoie de el.

Așadar, în oferta LIDL se află o trusă bormașină de la Parkside, care are turație reglabilă fără trepte intermediare. De asemenea, are și două suporturi magnetice pentru bituri. Trusa costă 399 de lei și are garanție pentru o perioadă de trei ani.

Pentru cei care mai meșteresc prin casă, LIDL spune că pot găsi la magazin și o stație de lipit reglabilă, tot de la Parkside. Aceasta poate ajunge la o temperatură de 500 de grade Celsius. Stația costă 49,99 de lei și are garanție pentru o perioadă de trei ani.

Produsele LIDL Pe care toată lumea trebuie să le aibă

În oferta LIDL mai este și un tester tensiune prize sau localizator satelit, care are următoarele caracteristici: 70-1000 VAC / 50-60 Hz, 950 – 2300 MHz / cablu de conexiune pentru satelit (15 cm) cu mufă F. Bateriile sunt incluse. Pentru acesta, prețul este de 34,99 de lei.

De asemenea, LIDL a scos la vânzare și o trusă clește de sertizare, special pentru tăiere, izolare și strângere. Trusa este de la Parkside, are 231 de pieze, și costă 49,99 de lei.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate