News

Nu apăsa acest buton aparent banal de pe WhatsApp! Iți dezvăluie toate conversațiile tale celorlalte contacte din listă

Nu apăsa acest buton aparent banal de pe WhatsApp Iți dezvăluie toate conversațiile tale celorlalte contacte din listă

Nu puțini români folosesc aplicația WhatsApp, mai ales că aceasta este foarte ușor de folosit. Prin intermediul ei nu numai că putem trimite mesaje normale, dar și înregistrări vocale sau imagini.

Încă de la apariția aplicației au avut loc mai multe update-uri sau, pe înțelesul tuturor, mai multe îmbunătățiri ale aplicației pentru ca utilizatorii să aibă o experiență cât mai plăcută.

În acest fel, a fost introdus un buton care, deși pare inofensiv la prima vedere, el poate scoate la iveală cele mai intime detalii. Din fericire, pentru ca acest lucru trebuie să se întâmple este necesar să îl apăsați mai întâi. Așadar, pentru a te feri pe momente penibile sau mai puțin plăcute, ar fi bine să știi ce face acest buton și când ar trebui să-l folosești.

WhatsApp are acum un buton de partajare a ecranului

Utilizatorii aplicației poate au observat deja o nouă funcție atunci când folosim apelul video prin intermediul WhatsApp. Este vorba despre un buton care permite celui cu care sunteți în apel să vadă ecranul telefonului dumneavoastră.

Funcția este una folositoare, mai ales atunci când vrei să transmiți mai departe anumite informații, însă poate fi, în același timp, și problematică. Având în vedere că nu poți selecta să difuzezi o anumită parte din ecran, mesajele pe care le vei primi vor putea fi citite și de cei cu care ai împărtășit ecranul.

Așadar, dacă știți că aveți secrete sau pur și simplu nu doriți să împărtășiți cu ceilalți mesajele primite, ar fi mai bine să folosiți cu grijă noua funcție de la WhatsApp.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate