News

Motivul real pentru care designerul român Stephan Pelger s-a sinucis. Acesta a fost găsit spânzurat în atelierul său

Motivul real pentru care designerul român Stephan Pelger s-a sinucis. Acesta a fost găsit spânzurat în atelierul său

Cunoscutul designer român, Stephan Pelger a fost găsit mort în atelierul său din Sectorul 2 al Capitalei. Un vecin a sesizat Polția, iar oamenii legii nu au putut face altceva decât să constate decesul. Nu există suspiciuni legate de un posibil omor. Creatorul de modă s-a spânzurat după miezul nopții.

De ce ar fi recurs la acest gest? Surse din anturajul lui Stephan Pelger au dezvăluit pentru News18.ro că acesta suferea de depresie și insomnii de foarte mulți ani. El lua frecvent medicamente puternice, în doze mari, dar consuma și alcool, ceea ce genera efect de droguri.

Recent, designerul fusese la dezintoxicare și spera să aibă o viață normală. Chiar el mărturisea că ajunsese să ia și 40 de pastile într-o singură zi. Ultimele ore înainte de deces și le-a petrecut într-un restaurant din București, unde a consumat 12 pahare cu vin.

De ce s-a spânzurat Stephan Pelger

Probabil efectul alcoolului dublat de medicamente i-au creat o stare greu de suportat și de aceea a recurs la acest gest necugetat. Stephan Pelger a fost adoptat de către episcopul de la Biserica Neagră și crescut exemplar. Din păcate, el a avut probleme cu depresia încă de când era mic. La 10 ani a fost internat prima dată la Psihiatrie, iar de-a lungul timpului fost tratat inclusiv în Viena și Munchen, dar nu a reușit să aibă niciodată o viață cu adevărat normală.

În anul 2018, el a fost răpit și bătut în Franța, la Cannes de către două femei. Acestea l-au urcat într-o mașină, l-au dus pe un deal și i-au furat tot ce avea pe el. A fost găsit inconștient de un localnic, care l-a și dus la spital. Din acel moment, Stephan Pelger nu și-a mai găsit deloc liniștea.

„La data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate