News

METEO. Vin din nou ploile în toată România! Cum va fi vremea toată săptămâna și ce tempertauri maxime vom avea. Prognoza ANM actualizată

METEO. Vin din nou ploile în toată România Cum va fi vremea toată săptămâna și ce tempertauri maxime vom avea. Prognoza ANM actualizată
20 nov. / 11:00

METEO. Ciclonul care a lovit puternic România în weekend și care a adus ploi și temperaturi scăzute s-a îndepărtat de țara noastră, dar vremea va rămâne în continuare destul de rece. Vom avea două zile liniștite din punct de vedere al precipitațiilor la început de săptămână, dar apoi vor fi iarăși ploi peste tot.

Meteorolul ANM, Florinela Georgescu a dat detalii despre ce ne așteaptă în continuare și a explicat că vom avea parte de o vreme foarte instabilă și schimbătore. Practic o dată la două sau trei zile se vor înregistrat modificări, așa că organismele trebuie să fie pregătite pentru acest tip de efort climatic.

Prognoza ANM actualizată

„În următoarea perioadă, cel puțin săptămâna viitoare, aș spune că și cealaltă săptămână, până la sfârșitul acestei luni, cel puțin, va fi o vreme foarte schimbătoare, cu modificări o dată la două trei zile.

Vom avea episoade cu precipitații, la munte mai ale lapoviță și ninsoare dincolo de 1400 m. În zonele deluroase, precipitații mixte, iar la câmpie probabil că vor domina totuși ploile”, a spus Florinela Georgescu, director prognoză ANM la Antena 3 CNN.

Meteorologul a mai precizat și că vom avea parte din nou de ploi abundente în toată țara începând de marți seara, iar miercuri vor fi preciptații și mai abundente.

În plus, va urma și o scădere a temperaturii după ce luni termometrele vor atinge chiar și 18 grade Celsius în Sud. Maxima zilei de miercuri va fi 10 grade Celsius.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate