News

METEO. Vremea o ia razna de luni, 20 noiembrie. ANM schimbă prognoza. Temperaturi neașteptate și nu numai

METEO. Vremea o ia razna de luni 20 noiembrie. ANM schimbă prognoza. Temperaturi neașteptate și nu numai

METEO. ANM anunță că vremea se schimbă radical de luni, 20 noiembrie. Meteorologii au actualizat prognoza meteo și spun ce ne așteaptă în prima parte din săptămâna următoare.

Conform prognozei meteo publicate de ANM, vremea se încălzește de luni, 20 noiembrie. Astfel, după viscol, ninsori, dar și un vânt puternic, avem o răsturnare situație.

Meteorologii spun că vor continua ploile în mai multe zone din țară și că la altitudini mari se va depune polei, iar ninsorile vor fi de asemenea prezente, alături de lapoviță.

Și vântul continuă să sufle la munte, însă o veste bună este că temperaturile cresc semnificativ față de cele din weekend. Astfel, conform meteorologilor de la ANM, maximele la nivel național se vor situa între 4 și 14 grade.

Cel mai cald va fi în sudul Olteniei, dar și în dus-vestul Munteniei. Aici, termometrele ar putea arăta chiar și 17 grade, luni, 20 noiembrie. Minimele pe de altă parte se vor încadra între 1 și 7 grade la nivel național.

METEO. Vremea se schimbă de luni, 20 noiembrie. Prognoza ANM

Vremea se va încãlzi uşor. Cerul va avea înnorãri mai persistente în nord-vest şi în centru şi temporare în restul ţãrii. Va ploua în Maramureş, local în Transilvania şi Crişana şi pe spaţii restrânse în Banat, Moldova, estul Munteniei şi nordul Dobrogei.

În zona montanã vor fi ploi, lapoviţã, iar la altitudini mari ninsoare şi izolat vor fi condiţii de polei, iar la începutul zilei precipitaţii mixte vor fi şi în estul Transilvaniei şi nordul Moldovei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe crestele montane şi în sud-vest. Izolat se va semnala ceaţă”, anunță meteorologii de la ANM.

În București vremea se încălzește de asemenea, luni, 20 noiembrie. Conform meteorologilor de la ANN, temperaturile maxime din Capitală vor ajunge undeva pe la 14 grade.

De asemenea, pe parcursul zilei cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Pe timpul nopții, temperaturile minime ajung pe la 2-4 grade.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate