News

Zodia care va avea noroc cu carul în ultima perioadă din luna mai. Are protecție majoră de la astre. Cristina Demetrescu, previziuni complete

Zodia care va avea noroc cu carul în ultima perioadă din luna mai. Are protecție majoră de la astre. Cristina Demetrescu previziuni complete

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru cea de a doua jumătate a lunii mai 2023. O zodie va avea mare noroc, în timp ce alți nativi reușesc să își pună ordine în viață.

Conform horoscopului prezentat de astrologul Cristina Demetrescu, pentru Tauri, planta Jupiter aduce mare noroc, dar și șanse importante. Iar asta nu este tot.

Nativii acestei zodii au șansa să își întâlnească marea dragoste și de asemenea, au parte de numeroase evenimente majore, evident, pozitive. Ar putea avea parte inclusiv de o călătorie spre finalul lunii mai.

„Pentru Tauri, Jupiter aduce noroc, șansă, viziune, șansa de a călători în străinătate. Nativul Taur devine mult mai expansiv, adică scoate cumva bani de la visterie și investește, vrea pur şi simplu să trăiască. Au loc foarte multe evenimente de ordin personal, sunt favorizați cei care vor să își întâlnească o mare dragoste, să facă un copil, să se căsătorească, Jupiter este foarte abundent. Atenție, Tauri la îngrășare!”, spune astrologul.

Zodia care își rezolvă problemele

În ceea ce îi privește pe nativii din zodia Gemeni, cei născuți sub acest semn zodiacal reușesc să își pună ordine în viață într-o oarecare măsură.

Pentru ei, astrologul Cristina Demetrescu anunță. perioadă de eliberare, dar și una benefică din punct de vedere fizic. Printre altele, Gemenii reușesc să găsească numeroase soluții la problemele lor, încheie orice tip de conflict și de asemenea, în sfârșit reușesc să ajungă la o pace interioară.

„La Gemeni, Jupiter finalizează tot felul de situații. În primul rând este o perioadă bună pentru sănătate, atât fizică, cât și cea mentală. Vine cu foarte multă liniște, cu o eliberare. Subconștientul Geamănului începe să lucreze cumva în favoarea lui, iar asta îl ajută să găsească tot felul de soluții pe care până acum nu le-a văzut, să finalizeze conflicte, să ajungă la pace cu anumite persoane, să închidă niște cicluri”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate