News

LIDL le dă câte 100 de lei clienților săi. Ce trebuie să facă fiecare pentru a primi banii. Totul este foarte simplu

LIDL le dă câte 100 de lei clienților săi. Ce trebuie să facă fiecare pentru a primi banii. Totul este foarte simplu

LIDL le dă clienților săi 100 de lei. Zece persoane pot să primească banii pentru a merge la cumpărături fără griji. Ce trebuie însă să facă norocoșii?

LIDL România lansează o nouă campanie. Cei care merg în magazine în următoarea perioadă au șansa să câștige un card cadou LIDL în valoare de 100 de lei care poate fi folosit la cumpărături.

De asemenea, retailerul mai oferă și alte premii, cu mult mai costisitoare pentru alți clienți norocoși. Ce trebuie însă să facem pentru a ne bucura de ele?

Conform ofertei publicate de LIDL pe site-ul oficial, orice persoană poate să se înscrie în campanie în următoarea perioadă. Atenție mare înainte.

Pentru a afla cât e valabilă campania trebuie să intrați pe site-ul retailerului. Acolo vedeți de asemenea și regulamentul pentru a avea mai multe șanse de câștig.

Pentru ai intra în posesia premiilor oferite de LIDL, clienții trebuie să neagră la cumpărături și să achiziționeze cel puțin un produs Eridanous pe un bon de peste 70 lei.

Cum poți să primești 100 de lei de la LIDL

Mai departe, bonul trebuie înscris pe site-ul oficial, iar clientul este automat înscris în campanie.

”Care ar fi primul lucru pe care l-ai găti cu ajutorul unui KitchenAid ? Poți să îl câștigi săptămâna aceasta, cu produsele #Eridanous! ​Ia cel puțin un produs Eridanous pe un bon de peste 70 lei și înscrie-te în concurs! Detalii pe site! Îți place să faci sport? Atunci te așteptăm de azi pe la noi să te echipezi cu hainele și accesoriile Crivit”, se arată în oferta lansată de cei de la LIDL România.

Ce premii oferă LIDL? Premiul cel mare, pe care un singur client norocos îl poate câștiga este un Robot de bucătărie Kitchenaid. Al doilea premiu, pe care cinci clienți îl pot câștiga este un grătar electric Tefal optigrill.

Ultimul premiu și poate chiar unul destul de avantajos este un card LIDL cadou în valoare de 100 de lei. 10 clienți norocoși au șansa să îl câștige.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate