News

LIDL dă gratis aceste produse clienților. Trebuie doar să îndepliniți o condiție simplă. Oferta ține până la finalul verii, dar stocurile sunt mici

LIDL dă gratis aceste produse clienților. Trebuie doar să îndepliniți o condiție simplă. Oferta ține până la finalul verii dar stocurile sunt mici

LIDL le dă gratuit clienților anumite produse. Oferta este limitată, astfel că doar norocoșii se pot bucura de ele în perioada următoare. 

LIDL a lansat o nouă ofertă la începutul lunii mai. E valabilă până la finalul verii, așa că cei interesați pot deja să se bucur de ea, dacă urmează toți pașii.

Ce poți să primești gratuit de la LIDL? Numeroase premii sunt puse la dispoziție. Tot ce trebuie să aci este să achiziționezi cel puțin o înghețat de la LIDL, din brandul Gelatelli sau Bon Gelati.

Mai apoi, clienții trebuie să facă cumpărături de minimum 70 de lei și să înscrie codul unic pe bonul fiscal, fie pe site-ul oficial, fie printr-un SMS.

„Premii super cool cu fiecare Gelatelli sau Bon Gelati! În perioada 08.05 – 27.08.2023 poți câștiga premii care desăvârșesc relaxarea cu înghețată! Cumpără de minimum 70 lei și cel puțin o înghețată Gelatelli sau Bon Gelati, înscrie codul unic de pe bonul fiscal prin SMS la 1718 sau pe website-ul nostru și poți câștiga”, anunță LIDL România.

Ofertele LIDL din această săptămână

Ce premii poți să primești gratuit? Toate detaliile le găsești pe site-ul oficial al retailerului. Până atunci însă, ar fi bine să știm ce alte surprize mai oferă retailerul.

De luni, în magazinele LIDL a venit vara cu produse pe măsură. Pantalonii molton pentru copii se vând cu doar 17,49 lei în această săptămână la LIDL.

De asemenea, bermudele de băieți pot fi achiziționate pentru doar 10 lei la LIDL. Iar pentru fete, retailerul vine de asemenea cu prețuri de doar 10 lei pentru pantalonii scurți.

La reducere mai sunt și tricourile pentru copii, care se vând cu doar 10 lei în magazinele din întreaga țară. De asemenea, șosetele sunt reduse cu 50%, iar o pereche costă doar 4 lei, conform catalogului LIDL.

Cel mai bine ar fi deci să vă grăbiți dacă nu vreți să ratați aceste oferte de nerefuzat.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate