News

Produsul de la LIDL redus la doar 2 lei. Este cea mai bună ofertă posibilă. Toți românii au nevoie de așa ceva în casă

Produsul de la LIDL redus la doar 2 lei. Este cea mai bună ofertă posibilă. Toți românii au nevoie de așa ceva în casă

LIDL vine cu noi oferte începând cu luni, 29 mai. Cei care ajung în magazinele din întreaga țară se bucură de prețuri de-a dreptul fabuloase.

O nouă săptămână vine cu noi oferte de la LIDL. Un produs de care toată lumea are nevoie va fi la reducere. Și vorbim despre o reducere de peste 30%, astfel că ar fi bine să profităm de ea.

Într-un anunț pe pagina oficială de Facebook, retailerul îi invită pe clienți săi să răsfoiască noul catalog. Ce poți să găsești la LIDL în următoarele zile?

De la înghețată, până la articole pentru casă, dar și alte bunătăți. Iar în magazine apar și haine cool pentru părinți, dar și pentru copii.

Iar cei care vor să mănânce sănătos și totuși să se bucure de ceva dulce, au șansa să achiziționeze dulceața de nuci verzi la reducere, dar și turta dulce cu nucă și miere de tei.

Produsele de la LIDL care costă doar 2 și 3 lei

„Răsfoiește revista online și descoperă ofertele din perioada 29.05-04.06.2023. Ți-am pregătit: înghețatele tale preferate #Gelatelli și #BonGelati; bunătăți #Alpenfest; articole pentru casa ta … și multe alte surprize pentru întreaga familie!

Adaugă în garderoba de vară a celor mici hăinuțele cool și colorate din oferta noastră de săptămâna aceasta. Te așteptăm cu noi bunătăți aduse de peste Prut: de la dulceață de nuci verzi și bomboane Bucuria, până la turtă dulce cu nucă și miere de tei”, se arată în oferta lansată de cei de la LIDL România.

Ce produse mai poți achiziționa? Cu doar 1,99 lei poți să cumperi de la LIDL făina albă de grâu 000. Aceasta este redusă cu 33%, față de prețul anterior de 2,99 lei.

Și tot cu bani puțini mai poți achiziționa la reducere și berea germană Festbier. O doză de 0,5 litri se vinde la LIDL cu doar 2,99 lei. Stocurile sunt însă limitate la acest produs.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate