News

Jorge, idilă secretă în junglă, la Survivor România? Faimoasa care s-ar fi îndrăgostit puternic de el. Nu i-a păsat că este căsătorit

Jorge idilă secretă în junglă la Survivor România Faimoasa care s-ar fi îndrăgostit puternic de el. Nu i-a păsat că este căsătorit

Jorge nu a rezistat prea mult în jungla din Republica Dominicană, deși era unul dintre favoriții publicului. Artistul s-a accidentat foarte tare la genunchi și a fost trimis acasă. Survivor România trebuia să fie experiență vieții lui, dar din păcate s-a terminat mult prea repede. A părăsit show-ul în cârje, cu multe regrete și cu lacrimi în ochi.

La final i-a dat banderola lui gimnastei Ștefania Stănilă, care i-a și urat să câștige. Faimosul a și menționat-o pe tânăra în vârstă de 25 de ani și a avut numai cuvinte de laudă despre ea. De aici doar un pas până la o serie de speculații făcute de fani pe rețelele de socializare.

Cum Jorge era cel mai arătos dintre bărbații din concurs, majoritatea femeilor l-au admirat. Nici experimentata Vica Blochina nu s-a putut abține, dar se pare că Ștefania Stănilă chiar s-ar fi îndrăgostit, conform opiniilor fanilor Survivor.

Jorge, două soții cu mulți bani

Jorge este căsătorit, însă cu o femeie foarte puternică, Ramona Prodea, care este cu zece ani mai în vârstă decât el și care deține o funcție extrem de importantă la o companie de top. Aceasta este și extrem de bogată și mereu și-a susținut soțul atunci când el a avut probleme financiare, mai ales că veniturile lui nu sunt constante.

În urmă cu 11 ani, el a mai fost căsătorit o dată, cu Alina Laufer. Și familia ei avea foarte mulți bani și pare că din acest motiv nici nu a rezistat relația, deși aveau și un copil împreună. Cu toate că la început a fost război între ei, acum cei doi sunt prieteni, iar fosta soție chiar a declarat că se uită la Survivor România la fiecare episod pentru a-l vedea pe Jorge.

”Este femeia (n.r. Alina Laufer) care m-a adus pe drumul cel bun, acela de a fi sincer cu mine și a mă iubi așa cum sunt. Să mă văd cum sunt cu adevărat și să trec peste orice defect. Divorțul a fost unul dintre cele mai dureroase lucruri, dar frumoase din viața mea.

Am făcut-o pentru mine și Karina. Sunt fericit că așa a fost să fie. Karina trebuia să vină în viața asta și așa a fost calea ei”, a mărturisit artistul, pentru viva.ro.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate