News

Jador a recunoscut de ce boală gravă suferă. De aceea nu mai poate continua cu muzica: „Să fiu în comă pentru un an…”

Jador a recunoscut de ce boală gravă suferă. De aceea nu mai poate continua cu muzica Să fiu în comă pentru un an...

Jador și-a întristat toți fanii după ce în urmă cu mai bine de o săptămână anunța că este nevoit să-și încheie cariera muzicală la finalul anului 2023 din cauza problemelor de sănătate. Acesta nu a dezvăluit de ce boală suferă, dar fratele său a acordat un interviu în care a dat de înțeles că manelistul ar avea o afecțiune la colon.

Părinții lui Jador au avut amândoi cancer de colon, au fost operați și acum sunt bine. Se știe că această boală este genetică, așa că este posibil să se transmită și la copii. Încă nu se știe dacă într-adevăr așa stau lucrurile.

Jador a apărut ulterior în concerte, dar în cadrul vlogului La o taină a mărturisit că nu se simte chiar bine și că toate speranțele lui sunt în Dumnezeu.

De ce boală suferă Jador

„Mi-e un pic rău acum, dar e operabil, e ok. Doar că partea nasoală e că o să mă las de cântat. Mă afectează pe partea asta. În rest e operabil, adică ce să am mai mult decât o posibilă moarte, o îmbrățișez și pe ea dacă vine, nu mi-e frică de ea. Doar că nu-s pregătit să mă întâlnesc cu Dumnezeu acum, că am fost golan, m-am cumințit acum, de curând.

Poate că ăsta e și testul, nu știu.(…) Până în decembrie mai am câteva piese de scos și din decembrie o să întrerup activitatea. O să terminăm, nu știu, Dumnezeu știe ce se întâmplă. Am muncit mult, sunt filmate clipurile. Ciudat, am muncit toată viața ca să ajung aici și acum sunt nevoit s-o las. E o chestie, nu-mi vine să cred. Sunt nevoit, că nu vreau, îți dai seama. Cred că toate sunt un cumul”, a spus Jador în vlogul „La o taină”.

Manelistul a lăsat pe toată lumea mască după ce a spus și că și-ar dori să experimenteze moartea sau să fie în comă timp de un an. Ar vrea să trăiască această experiență pe propria piele, iar, mai apoi, să se întoarcă la lumea fizică.

„Să fiu în comă pentru un an. Mi-ar plăcea să mor, să fiu în moarte clinică. Aș vrea să văd ce e acolo, să mă asigur. Ceva se întâmpla. Vreau să știu ce se întâmplă, sunt curios tare, aș vrea să experimentez treaba asta și să revin. Cred că ar fi tare rău. Aș vrea să știu totul”, a mai spus Jador.

Tags:
Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate