News

Adevărul despre boala gravă a lui Jador. De ce suferă de fapt manelistul. Este răsturnare totală de situație

Adevărul despre boala gravă a lui Jador. De ce suferă de fapt manelistul. Este răsturnare totală de situație

O fotografie cu Jador pe patul de spital a impresionat milioane de români. Manelistul a transmis și un mesaj tuturor: își va încheia cariera muzicală în 2023 și va mai scoate doar piesele pe care le-a pregătit deja, deși are doar 28 de ani. Motivul ar fi problemele lui de sănătate, care păreau destul de grave la prima vedere.

Fratele lui Jador a dat chiar un interviu prin care a indus ideea că artistul ar putea suferi de cancer la colon, o boală care ar putea fi genetică. Atât mama, cât și tatăl lor au fost operați din cauza acestei afecțiuni, dar au reușit să se refacă și sunt bine acum.

Sursele News18.ro spun totuși că din fericire Jador nu ar avea acest tip de problemă și că acesta s-a speriat foarte tare când a ajuns pe patul de spital cu bătăi neregulate ale inimi și o stare generală proastă, în special pe zona digestivă. De vină ar fi totuși oboseala și asta pentru că manelistul are foarte multe concerte peste tot.

De altfel, Jador s-a întors deja pe scenă și pare în formă. Deja fanii îl urmăresc mai atent ca până acum, iar o fată chiar a plâns la concertul lui.

„De ce plângi? Sunt foarte bine. Jur, sunt foarte bine. Eu sunt cu Dumnezeu, de ce îți e frică? Dumnezeu zice să nu ne facem griji de ziua de mâine, că are El grijă de ea! Are El grijă de pasările cerului, dar de noi, care ne-a creat din iubire pură de lumină!”, i-a spus Jador fetei, după ce a și sărutat-o pe frunte.

Se căsătorește Jador?

Manelistul i-a făcut și o declarație de dragoste noii lui iubite pe rețelele de socializare și la cum arată lucrurile pare că cei doi se vor căsători în curând.

„Daca dragostea ar putea fi evitata doar inchizand ochii, nu as mai clipi niciodata, de frica sa nu las sa treaca vreo secunda fara sa fiu indragostit de tine!

Tu ești motivația mea, muza mea, singura persoană pe care nu aș vrea să o pierd cu orice preț. Te iubesc din toată inima mea pentru că ai făcut ca viața să merite să fie trăită în fiecare zi.

De fiecare dată când îți văd chipul, nu pot să nu mă simt binecuvântat că m-ai onorat cu dragostea ta. Ești visul meu devenit realitate și te voi prețui pentru totdeauna.”, a scris Jador pe Instagram.

Tags:
Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate