News

Filmul de pe Netflix care i-a înnebunit pe abonați. E românesc și nimeni nu se aștepta la un așa succes

Filmul de pe Netflix care i-a înnebunit pe abonați. E românesc și nimeni nu se aștepta la un așa succes

Un alt film românesc de pe Netflix face furori. E un film lansat în urmă cu mai bine de trei ani de zile, dar continuă să fie în topul preferințelor abonaților.

Și filmele românești de pe Netflix generează interes la nivel mondial. Se pare că și străinii sunt captați de anumite povești. De această dată vorbim despre un film lansat în cinematografe în urmă cu mai bine de trei ani de zile.

Filmul românesc Miami Bici de pe Netflix este o comedie la care nu ai cum să nu râzi. E regizat de Jesús del Cerro și produs de Matei Dima (BRomania).

Filmările pentru această peliculă au avut loc chiar în Miami Beach, Florida, dar și în București. A fost una dintre cele mai apreciate comedii ale anului în care a fost lansată.

Iar asta s-a văzut și la cifre. A fost în top 10 filme de pe platforma Netflix în România aproape o lună întreagă. În total, doar în primul weekend de la lansare, peste 153.000 de oameni s-au uitat la acest film.

Filmul de pe Netflix care a bătut un record în cinematografia românească

Asta înseamnă un record în cinematografia românească a ultimilor 26 de ani, dacă ar fi să facem o comparație cu alte prdocuții din țara noastră.

Care este povestea Miami Bici? Ion, interpretat de Matei Dima și Ilie, rol jucat de Codin Maticiuc, sunt doi tineri dintr-un mic oraș obscur din România care merg la Miami în toiul iernii.

Aceștia își doresc să trăiască ”Visul american” și să se îmbogățească rapid. Ce ajung însă să găsească acolo îi va da peste cap complet. Ambii ajuns să fie implicați în afaceri dubioase, iar mai apoi începe o luptă de supraviețuire.

În film vedem și un început de poveste de dragoste, iar în rest, comedie cât cuprinde. Criticii nu au avut o părere prea bună despre el, însă abonații au fost plăcut impresionați.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate