News

Filmul de pe Netflix care a făcut ravagii în toată lumea. Are milioane de vizualizări deja. Este o dramă cu totul diferită de ce ai văzut până acum

Filmul de pe Netflix care a făcut ravagii în toată lumea. Are milioane de vizualizări deja. Este o dramă cu totul diferită de ce ai văzut până acum

Pe Netflix găsești o gamă largă de filme și de seriale. Dacă vrei însă o seară lacrimogenă, poți conta pe aceste două producții. Au un final inedit, dar și o acțiune pe măsură.

Un film de pe Netflix care te face să plângi și trezește emoții neașteptate este All The Bright Places. Nu te îngrijora, pentru că nu este vorba despre o dramă clasică.

Filmul de pe Netflix este adaptarea romanului lui Jennifer Niven care spune o poveste de dragoste plină de speranță, explorând în același timp subiecte importante precum depresia, sinuciderea, durerea și bolile mintale.

Finch este un tip liniștit și singuratic. De cealaltă parte, Violet este o tânără super populară care dezvoltă o legătură tandră pe măsură ce se ajută reciproc să se deschidă și să se vindece de traume din trecut.

Violet se gândește la sinucidere pe același pod unde sora ei a murit într-un accident, iar Finch, care se luptă cu tulburarea bipolară, provine dintr-un cămin abuziv.

Filmul de pe Netflix catalogat drept ”un potop de lacrimi”

All the Bright Places abordează astfel de subiecte grele cu maturitate. Nu te aștepți la finalul care va urma și de asemenea, vei afla anumite perspective pe care nu le-ai fi luat în calcul până acum.

Iar un alt film care merită văzut și care are o poveste pe măsură este Pieces of A Woman. acesta prezintă povestea reală a lui Wéber, care și-a pierdut copilul în timpul sarcinii.

Filmul se învârte în jurul protagonistei, Martha, interpretată de Vanessa Kirby, și a moașei sale, Molly Parker, în timpul unei nașteri stresante la domiciliu care se termină dureros.

O mare parte dintre abonați au catalogat întreg filmul ca find ”o realizare tehnică impresionantă care declanșează un potop de lacrimi”. Adevăratele lovituri emoționale din Pieces of a Woman le vom vedea atunci când Martha oscilează între suferință tăcută și izbucniri explozive în lunile care urmează după pierderea suferită.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate