News

Theo Rose, OUT din serialul Clanul in sezonul 3? Lia Bugnar, anunț neașteptat: ”E un film…”

Theo Rose OUT din serialul Clanul in sezonul 3 Lia Bugnar anunț neașteptat E un film...

Theo Rose se pregătește să devină mamă pentru prima oară. În tot acest timp însă, filmările pentru sezonul 3 din serialul Clanul vor continua.

Lia Bugnar, fosta iubită a lui Anghel Damian, este scenarista serialului Clanul. Și se pare că aceasta nu are de împărțit nimic cu Theo Rose, deși regizorul formează acum un cuplu cu artista și cei doi se pregătesc să devină și părinți.

Scenarista a vorbit despre sezonul 3 din serialul Clanul, dar și despre surprizele care vor avea loc. În primul rând apare un nou personaj, iar pe lângă asta, mulți au vrut să afle dacă Theo Rose ca mai juca sau nu rolul Verei.

Se pare însă că nu vor exista probleme. Lia Bugnar spune că Theo Rose va apărea în continuare în serial, chiar dacă este însărcinată. De asemenea, ea a mai adăugat că în opinia ei ”gravidenia” nu este o boală, ci doar o etapă din viața unui om.

Lia Bugnar, despre apariția lui Theo Rose în cel de-al treilea sezon din serialul Clanul

Drept urmare, cu siguranță artista nu este bolnavă și va putea să joace cu brio în continuare în serial, fără niciun fel de probleme.  „Evident că apare. De ce să nu apară? Păi, gravidenia nu e o boală. Gravidenia e o etapă din viața omului. Dar nu, nu-i bolnavă. Evident, e un film”, a declarat Lia Bugnar pentru click.ro.

Referitor la noile personaje care ar urma să apară, unul dintre cele mai interesante este fosta soție a lui Costin, interpretat de Șerban Pavlu.

Lia Bugnar nu a spus ce rol va avea exact aceasta în noul serial, cert este că o cheamă ”Silvia. Ex-Costoiu”, după cum spune scenarista serialului Clanul.

Rămâne de văzut deci ce surprize ne așteaptă din această toamnă, când începe sezonul 3 din serialul Clanul, dar și ce alte provocări vor avea loc între personajele principalele.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate