News

Ești client ENEL sau E.ON? Ce trebuie să facă de acum pentru a primi factură lunară mai mică la gaze și curent. Iată ce trebuie să faci

Ești client ENEL sau E.ON Ce trebuie să facă de acum pentru a primi factură lunară mai mică la gaze și curent. Iată ce trebuie să faci

Fie că ești client ENEL, E.ON, ori ENGIE, există numeroase modalități prin care te poți asigura că primești o factură decentă la gaze și la curent.

Poate pleci în vacanță, sau poate uiți mereu să transmiți indexul lunar. De aici, furnizorul tău de energie și gaze, ENEL, E.ON sau ENGIE, va pune un consum estimat.

Acesta poate să îți crească sau nu factura, însă dacă nu ai chef de surprize, mai bine urmezi sfatul celor de E.ON. Compania le recomandă tuturor să seteze valoarea convenției de consum.

Ce înseamnă acest lucru? Din contul personal, clienții pot să aleagă valorea lunară de consum pentru casa lor. Astfel, sunt evitat plățile în avans pentru consumul de energie ori de gaze.

Cum poți să plătești o factură mai mică la gaze și energie

Calculul va fi mereu cel apropiat de cel pe care clientul îl alege, drept urmare, sunt evitate plățile restante la regularizări și nu numai. Iar ce este cel mai interesant e faptul că dacă uităm să transmitem indexul, oricum furnizorul nostru știe valoarea convenției de consum completată.

„Pentru a seta valoarea conventiei de consum, cei de la E.ON Romania ne recomanda sa intram in platforma MyLine, si sa alegem acolo valoarea lunara de consum pentru locatia noastra, iar asta pentru ca aceasta este una dintre cele mai simple metode prin care putem seta valoarea de consum pentru locatia noastra.

E.ON Romania ofera acest sfat pentru a-i ajuta pe romani sa evite plati in avans pentru consumul de energie electrica si gaze naturale, iar asta pentru ca banii platiti in lipsa unei conventii de consum ar fi oricum returnati in urma regularizarilor care se fac de catre companie, pentru verificarea consumului”, au transmis cei de la E.ON România.

Și clienții ENEL sau ENGIE pot face însă acest lucru. Tot ce au de făcut este să consulte site-ul oficial pentru mai multe detalii în acest sens.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate