News

Clienții ENEL România vor fi preluați de E.ON definitiv? Anunț extrem de important: ce se va întâmpla cu facturile la energie

Clienții ENEL România vor fi preluați de E.ON definitiv Anunț extrem de important ce se va întâmpla cu facturile la energie

E.ON România preia clienții ENEL? Compania vine cu o super informare care s-ar putea să îi pună pe gânduri pe români, având în vedere actuala criză energetică.

ENEL România și-a extins punctele de încărcare pentru mașini electrice, însă se pare că nici E.ON România nu se lasă mai prejos. Compania are în plan instalarea a alte 60 de astfel de puncte.

Și ce este cel mai interesant este timpul de încărcare care durează între 20 și 40 de minute. Astfel, dacă o persoană merge la cumpărături, își poate lăsa liniștită mașina la încărcat vreme de zeci de minute. Astfel se poate spune că factura la curent primește un bonus, pentru că această încărcare cu energie este gratis.

Iar punctele de încărcare vor fi disponibile în marile orașe din țară, astfel că oricine se poate bucura de ele, inclusiv dacă pleacă în vacanță. Iar planurile E.ON sunt mai ambițioase de atât.

Anunțul făcut de E.ON România

Asta ar putea reprezenta totuși o lovitură pentru cei de la ENEL având în vedere că rivalul său se laudă cu mai bine de 800 de astfel de stații, dar și altele noi în următorii trei ani de zile.

„Până în 2024, E.ON va instala încă 60 de puncte de încărcare ultrarapidă de 150 kWh, pentru mașinile electrice, care au un timp de încărcare între 20 și 40 de minute. Cam cât durează o pauză de cafea în drumul spre orice destinație de concediu pe care alegeți să o vizitați vara aceasta în România. Din Baia Mare, Suceava, Târgu Mureș, Iași, Brașov și București până la mare găsiți câteva zeci de puncte de încărcare la care vă puteți opri dacă alegeți să călătoriți cu mașinile electrice sau hibrid.

Din cele aproximativ 3.000 de puncte de încărcare publice din România, peste 800 aparțin E.ON și Renovatio. Și nu ne oprim aici! În următorii trei ani, E.ON are în plan investiții de peste 20 de milioane de lei în rețeaua de stații publice, atât din fonduri proprii, cât și din fonduri europene”, anunță E.ON România.

Tags:
Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate