News

Ești client ENEL, ENGIE, ori E.ON? Legea care schimbă totul te vizează direct. Are legătură cu facturile. E oficial

Ești client ENEL ENGIE ori E.ON Legea care schimbă totul te vizează direct. Are legătură cu facturile. E oficial

Fie că ești clienții ENEL, ENGIE, ori E.ON, află că există un pachet de legi la nivel european care te vizează direct odată ce va fi implementat.

E.ON România vine cu o informare interesantă pentru clienții săi. Este vorba despre o lege care ar putea schimba totul și care îi afectează direct pe cei care au încheiat un contract cu un furnizor de energie, ori de gaze.

Drept urmare, dacă ești client ENEL sau ENGIE este bine să fii și tu la curent cu ultimele planuri care există la nivel european. Este vorba despre pachetul legislativ ”Pregătiți pentru 55”.

Conform celor de la E.ON România, acesta conține mai multe propuneri legislative, dar și amendamente care au ca scop reducerea emisiilor de gaze nete cu efect de seră.

Scopul final este atingerea neutralității climatice. Iar acest pachet legislativ va cea un impact semnificativ asupra vieții tuturor celor care locuiesc în blocul european.

Ce trebuie să știe clienții ENEL, E.ON și ENGIE

Tocmai din acest motiv, E.ON România îi invită pe clienți să afle mai multe despre acest pachet legislativ. Și dacă ai contract cu ENEL sau ENGIE, ar fi bine să în analizezi, pentru a știi la ce să te aștepți odată ce va fi implementat.

„Ce este pachetul legislativ „Pregătiți pentru 55” al Uniunii Europene? 𝐏𝐚𝐜𝐡𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐅𝐢𝐭 𝐟𝐨𝐫 𝟓𝟓 – „𝐏𝐫𝐞𝐠𝐚̆𝐭𝐢𝐭̦𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝟓𝟓” 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐮𝐧 𝐬𝐞𝐭 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐩𝐮𝐧𝐞𝐫𝐢 𝐥𝐞𝐠𝐢𝐬𝐥𝐚𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐬̦𝐢 𝐚𝐦𝐞𝐧𝐝𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐥𝐚 𝐥𝐞𝐠𝐢𝐬𝐥𝐚𝐭̦𝐢𝐚 𝐞𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐚𝐧𝐚̆ 𝐞𝐱𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐭𝐚̆ 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐯𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐭𝐚 𝐔𝐄 𝐬𝐚̆-𝐬̦𝐢 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐜𝐚̆ 𝐞𝐦𝐢𝐬𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐧𝐞𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐠𝐚𝐳𝐞 𝐜𝐮 𝐞𝐟𝐞𝐜𝐭 𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐫𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐚𝐭𝐢𝐧𝐠𝐚̆ 𝐧𝐞𝐮𝐭𝐫𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐜𝐥𝐢𝐦𝐚𝐭𝐢𝐜𝐚̆.

Pregătiți pentru 55 acoperă 12 mari capitole, considerate cele mai relevante și de impact în acest proces. Și da, aproape fiecare dintre ele are impact direct și asupra noastră, a vieții noastre de zi cu zi. Au loc discutii tehnice intre cele 27 de state membre UE pentru a schimba opinii privind propunerile legislative”, este anunțul celor de la E.ON.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate