News

Ești client ENEL? Compania dă ca premiu câte 500 de lei clienților dacă facă acest lucru. Are legătură cu facturile, dar este foarte simplu

Ești client ENEL Compania dă ca premiu câte 500 de lei clienților dacă facă acest lucru. Are legătură cu facturile dar este foarte simplu

ENEL a anunțat o nouă promoție pentru clienții săi. Românii care au un contract cu furnizorul de energie pot primi 500 de lei.

ENEL a anunțat că oferă clienților săi 500 de lei. Românii care ar putea beneficia de acești bani sunt cei care la finalul verii, adică la data de 31 august, au facturile achitate integral.

Suma reprezintă, de fapt, 1o vouchere  cadou la eMAG în valoare de 50 de lei fiecare. Pentru a intra în concurs, ENEL spune că trebuie îndeplinit un simplu pas.

„Vine vara cu premii pentru soldul zero la factura ta! Fii pregătit! Continuăm să te răsplătim cu premii pentru soldul 0 la factura ta.

Așadar, asigură-te că la finalul verii, mai precis pe 31 august 2023, ai facturile Enel achitate integral, sold zero, iar noi, furnizorul tău de energie, te putem premia cu vouchere cadou eMAG în valoare totală de 500 de lei*, în campania „Vara, soldul 0 la factură te poate face câștigător”, arată compania.

Cine poate participa la campania ENEL

Furnizorul de energie a mai spus că la campanie pot participa doar clienții ENEL care sunt titulari de contract. De asemenea, la finalul verii trebuie să aibă un sold 0.

Campania se desfășoară în perioada 6 iunie – 31 august, iar pentru a participa trebuie doar să plătești facturile și să te înscrii pe site-ul ENEL, prin exprimarea acordului de participare.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate