News

După Mario Fresh, acum și Zanni s-a certat definitiv cu Alex Velea. Motivul rușinos pentru care cei doi nici măcar nu-și mai vorbesc

După Mario Fresh acum și Zanni s-a certat definitiv cu Alex Velea. Motivul rușinos pentru care cei doi nici măcar nu-și mai vorbesc

Mario Fresh a fost considerat mulți ani fiul adoptiv al lui Alex Velea. Iubitul Alexiei Eram chiar a locuit în casa acestuia și a Antoniei și nimeni nu credea vreodată că cei doi vor ajunge la cuțite. Istoria se repetă și cu Zanni, de data aceasta. Motivul este cumva același.

Mario Fresh nu a dat niciodată declarații negative împotriva lui Alex Velea, dar a explicat că și-a dorit să fie pe cont propriu pentru că nu mai erau pe aceeași lungime în ceea ce privește muzica. Și nu doar muzica. Se pare că nici comisionul perceput de firma Golden Boy nu-i mai convenea.

Alex Velea, în schimb l-a criticat puternic pe fostul lui protejat, despre care a spus că este nerecunoscător și asta pentru că fără el astăzi ar fi fost un nimeni. Nici Zanni nu ar fi existat pe piață fără iubitul Antoniei.

Acesta i-a trimis un mesaj pe Instagram lui Velea, iar apoi acesta l-a invitat la studio și s-a ocupat de promovarea lui. A participat și a și câștigat reality show-ul Survivor România, apoi și Splash! Vedete la apă și a fost invitat și la Chefi la Cuțite.

Pas cu pas, Zanni a ajuns un nume cunoscut în industria muzicală. A reușit chiar să-și cumpere și o casă mare, plus o mașină performantă. Deși s-a mai spus că și după ce a ieșit de la Survivor România, ar fi avut un conflict cu Alex Velea, totul a fost infirmat atunci. Dar iată că se confirmă acum.

Zanni a explicat de ce nu mai vorbește cu Alex Velea

Cei doi nu-și mai vorbesc deloc și au întrerupt și colaborarea. Motivul este legat tot de bani. Mai exact, iubitul Antoniei l-a pus pe Zanni să semneze un contract, iar acesta a refuzat pe motiv că în familie lucrurile nu se fac așa.

„Nu mai vorbesc cu Alex de ceva timp, nu mai colaborăm, n-am mai fost pe aceeași lungime de undă, dar în continuare suntem bine, am lăsat loc de bună ziua și eu, și el, am avut o relație destul de bună, cu certuri, ca toată lumea, dar nimic grav, și nu mai colaborăm doar pentru că nu suntem pe aceeași lungime de undă, nu pentru că nu ne-am înțeles la ceva.”, a spus Zanni pentru CanCan.

„Nu ne mai sunăm pentru că eu nu sun pe nimeni. El știe, nu mă interesează ce face nimeni. Că mi-a mai zis Alex la început: «Băi, nu întrebi și tu omul de sănătate?» Că el mă mai întreba, eu niciodată. «Păi știu ce faci. Ești acasă, ești bine, ai o familie, ai o carieră. Eu mai am de mâncat. Tu poți să mă întrebi pe mine ce fac. Că poate m-am împiedicat, poate mi-am rupt un dinte în fuga asta spre a reuși. Dar tu ce să ai?». Așa le zic tuturor. Ești bine, vere. Ce să te întreb pe tine? Dacă erai bolnav, dacă erai un om neajutorat, te mai întrebam. «Bă, ești bine?» Dar oamenii care o duc bine au ce mânca mai mult decât trebuie, nu merită întrebarea «Ce zici?». Întrebările «Ce zici?» sau «Ce faci?» sunt doar dacă ai un interes cu ei. Și eu n-am niciun interes cu nimeni.”, a continuat el.

„Asta m-a deranjat, cumva (n.r. faptul că Alex Velea a vrut ca el să semneze un contract). Că eu fiind mic și prost, chiar am crezut în ideea de iubire, familie. Și când am văzut că trebuie să semnăm și să respectăm un contract, am zis că n-ai cum să iubești și să ai familie, să iei un copil de suflet, dar să aibă și contract. Și la un moment dat îi zici «Contractul!». Păi e ori asta, ori asta. Nu există să faci familie și contract. I-am zis mereu că nu există așa ceva. Și de asta n-am mai crezut nici în asta, nici în asta (n.r. – nici în iubire, nici în contract), le-am eliminat pe amândouă și am vrut să rămân singur, cum oricum voiam să fiu, dar cumva am vrut să cred în povestea asta, în ideea asta, dar n-a fost să fie. Că e ori business, ori e iubire. N-are cum să fie amândouă niciodată.”, a conchis fostul câștigător de la Survivor România.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate