News

Doina Teodoru a spus adevărul despre relația ei cu chef Cătălin Scărlătescu. Nu sunt un cuplu, cum a crezut toată lumea. Vedeta de la America Express a făcut totul public

Doina Teodoru a spus adevărul despre relația ei cu chef Cătălin Scărlătescu. Nu sunt un cuplu cum a crezut toată lumea. Vedeta de la America Express a făcut totul public
16 mart. / 14:11

Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu de aproape doi ani și puțini au dat vreo șansă relației lor. S-au cunoscut în Vama Veche și nu s-au îndrăgostit imediat, așa cum a crezut toată lumea. Deși cei doi locuiesc împreună, preferă să fie un cuplu atipic.

Mai exact, amândoi se bucură de libertate maximă și asta i-a ajutat să-și dezvolte și mai mult poveste de iubire. Experiența America Express i-a apropiat și mai mult, iar acum fanii ar vrea să-i vadă căsătoriți. Doar că Doina Teodoru nu vrea acest lucru.

„Ne-am cunoscut în Vama Veche. Iar speculaţiile despre o aşa-zisă relaţie au pornit după ce am făcut o fotografie împreună la petrecerea unei prietene comune. Pe atunci nu exista nimic între noi, doar ne cunoscusem. Relaţia s-a întâmplat mai târziu, că nu este atât de uşor, gata, faci o poză şi suntem împreună. Atunci doar am făcut cunoştinţă şi nişte glume la care am râs amândoi, de genul: Bună, eu sunt Cătălin, eu sunt Doina. Eu sunt actriţă! Eu sunt bucătar! Foarte tare, chiar ştii să găteşti?.

Este un om foarte fain, e foarte şarmant. E greu să nu îţi placă de Cătălin, mai ales dacă îţi arată un pic şi din sufletul lui, are foarte mari şanse de izbândă”, a povestit actrița, pentru Fanatik.

Cine nu vrea de fapt să se căsătorească

Doina Teodoru pare împăcată cu gândul că nu se va căsători și nu pare convinsă nici că-și dorește un copil. Totuși ea a subliniat că dacă va fi să se întâmple este în regulă, dacă nu, nu. Ceea ce ar putea însemna că chef Cătălin Scărlătescu este cel care nu dorește să facă pasul cel mare deși are peste 50 de ani, iar iubita lui este cu 17 ani mai tânără.

„Scopul meu nu este să mă mărit. Am foarte multe lucruri mai importante decât un act de făcut. Ştiu că sunt femei care consideră că este o mare realizare să te măriţi, să fii la casa ta şi să ai câţiva copii. Eu nu consider asta ca fiind o realizare, dacă e să se întâmple bine, dacă nu, la fel de bine. Important este să fii fericit lângă omul de lângă tine. Important e să vrei să fii cu omul de lângă tine, nu să ai un act. Un act nu-ţi garantează succesul în viaţă din niciun punct de vedere”, a insistat Doina Teodoru.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate