News

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu renunță la America Express? Decizia fulger pe care au luat-o cei doi chiar în mijlocul competiției

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu renunță la America Express Decizia fulger pe care au luat-o cei doi chiar în mijlocul competiției
13 feb. / 20:00

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu sunt de departe unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt împreună de mai bine de un an de zile, iar lucrurile par că merg ca pe roate pentru cei doi.

S-au cunoscut în Vama Veche, deși juratul Chefi la Cuțite o știa pe actriță de la televizor și iată că ceva frumos s-a înfiripat între cei doi.

Iar asta oricum putem vedea și la America Express, unde ambii parteneri se completează reciproc și de asemenea dau tot ce au mai bun pe traseu. La un moment dat a părut că vor să renunțe, dar asta s-a întâmplat în Guatemala când chef Cătălin Scărlătescu a crezut ca va face atac de cord după ce a fost obligat să urce foarte multe scări.

Surprinzător a fost însă un episod din Mexic, când un om al bisericii le-a recomandat celor doi să se căsătorească. Mai exact, preotul le-a spus că nu îi poate primi să doarmă în biserică, dar le plătește o cameră la hotel. Totodată, acesta le-a mai spus celor doi parteneri și că ar trebui să-și oficializeze relația.

Evident, reacția Doinei Teodoru și a lui Cătălin Scărlătescu a fost una pe măsură. Iubita juratului de la Chefi la cuțite a izbucnit în râs, iar el a început deja să grăbească pasul după ce a auzit informația.

„Auzi, Cătălin, striga după tine că e important să ne căsătorim. Zic: e plecat, a plecat de mult”, a spus Doina Teodoru. „A zis că vine și nu mai vine”, a spus la rândul său, Cătălin Scărlătescu, amuzat de cele întâmplate.

Cum se înțeleg Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu

În ciuda atitudinii juratului Chefi la Cuțite însă, faptele spun cu totul altceva. Amândoi sunt extrem de fericiți de întreaga experiență și chiar și actrița povestea că se simte o femeie extrem de norocoasă.

De asemenea, ea mai povestea că America Express este o provocare pentru cei doi, în care limitele urmează să fie depășite.

”Eu mă simt foarte norocoasă că sunt în această emisiune, că împart această experiență cu partenerul meu de viață. Ne-am cunoscut mult mai bine aici, ne-am văzut limitele și am încercat să le depășim”, a spus Doina Teodoru, în cadrul testimonialelor.

Și totuși, dacă lucrurile merg bine, poate nu ar fi exclus să vedem în curând și o nuntă între Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, în ciuda reticenței arătate de juratul Chefi la Cuțite.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate