News

Chef Cătălin Scărlătescu s-a retras de la America Express chiar înainte de prima cursă în Guatemala? Ce decizie a luat și Doina Teodoru: „Am încercat să mă liniștesc…”

Chef Cătălin Scărlătescu s-a retras de la America Express chiar înainte de prima cursă în Guatemala Ce decizie a luat și Doina Teodoru Am încercat să mă liniștesc...

America Express continuă în seara aceasta cu prima cursă din Guatemala. Mexicul a lăsat în urmă două echipe: gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar și creatorii de conținut Bruja și Pufeh. Au mai rămas șapte echipe în joc care se duelează pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost la un pas să renunțe la show-ul prezentat de Irina Fodor și asta pentru că celebrul bucătar a acuzat stări de rău și de oboseală. De altfel, medicul care a însoțit echipa a fost extrem de solicitat în această cursă.

În Guatemala, concurenții vor avea parte de teste de foc! Competiția e tot mai strânsă, iar probele, din ce în ce mai grele. Ritmul devine infernal: cursa care va decide echipele care intră la jocul de amuletă și Joker va fi una greu de uitat.

Chef Cătălin Scărlătescu, la un pas de leșin

Concurenții vor fi provocați să cucerească piramidele mayașe, iar drumul până în vârf îi va face să resimtă din plin lupta cu propriile limite fizice. „Am simțit că mi se încețoșează privirea, mi-o luase inima razna rău. Mă luase amețeala. Am închis ochii, pentru că începuse să se învârtă piramida cu mine. Am încercat să mă liniștesc, nimic… Mi-a trebuit mult timp să-mi revin”, a povestit chef Cătălin Scărlătescu despre efortul fizic al întrecerii de la Tikal.

Doina Teodoru i-a fost alături și doar ambiția ei a făcut ca această echipă să ajungă practic până la final. Conform surselor ReviewPeBune, ea și chef Cătălin Scărlătescu vor termina America Express pe locul 3.

Și Ovidiu Buta s-a confruntat cu momente critice: „Când am ajuns în vârful piramidei, ceva foarte ciudat s-a întâmplat cu mine. Cred că eram într-o hiperventilație pe care n-o realizam. Și am zis că trebuie să mă opresc neapărat”, a povestit el.

Spectacolul vizual al țării ascunse în junglă, Guatemala, se va împleti, așadar cu presiunea unei întreceri istovitoare, dar și cu probe matematice și de memorie… în limba mayașă! Totul pentru un loc pe podium – care garantează intrarea la jocul pentru amuletă și Joker, o întrecere ce nu va fi oprită nici de ploaia torențială!

Scandal între două echipe la America Express

Finalul concursului va aduce, însă, nu doar un plus de efort sub pelerinele de ploaie, ci și momente încărcate de tensiune între două dintre echipe.

După Mexic, Guatemala este a doua țară din lungul drum al aventurii America Express către El Dorado. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Puya și Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, Bie Adam și mama ei, Mihaela sunt concurenții care au rămas pe Drumul aurului în competiția pentru premiul de 30.000 de euro și mult râvnitul titlu de câștigători ai celui mai spectaculos reality show din România.

 

Andi Moise este jurnalist cu o experiență de peste 10 ani în presă. Acesta a lucrat la ShowBlitz.ro, unde a publicat articole în special pe zona de TECH. Ulterior s-a specializat și pe alte domenii. citește mai mult
Articole recomandate