News

DIGI, RCS RDS oferă gratuit acest serviciu. Nu mai plătiți pentru el de acum! Detaliul pe care foarte puțini clienți îl știu

DIGI RCS RDS oferă gratuit acest serviciu. Nu mai plătiți pentru el de acum Detaliul pe care foarte puțini clienți îl știu

DIGI, RCS RDS a investit foarte mult în infrastructură și încearcă să-și convingă clienții să acceseze și serviciile inovative, de top, dar mai puțin populare, cum este cazul opțiunii 4K. Chiar zilele acestea a fost activă o promoție pe această zonă prin care ofereau gratis timp de o lună această extraopțiune.

„DIGI și Eurosport 4K te trimit la Roland-Garros! Activează-ți extraopțiunea 4K cu prima lună gratuită și intră în tombola pentru 2 invitații duble la Roland-Garros. Transportul și cazarea sunt incluse, iar tu rămâi și cu acces la conținut TV de calitate Ultra HD. Nu rata promoția!”, a fost anunțul DIGI, RCS RDS.

Momentan campania nu mai este activă, dar cu siguranță vor mai urma oferte de acest tip. Roland Garros a început cu o veste bună pentru România. Irina Begu s-a calificat în turul 2, iar cei care au opțiunea 4K activă s-au putut bucura de un adevărat spectacol.

În luna februarie, cei de la DIGI, RCS RDS și-au anunțat clienții din toată țara că introduce în grila de programe un nou canal, acesta făcând parte din extraopțiunea 4K. Este vorba despre canalul Love Nature, unul despre care nu mulți oameni au auzit, însă care poate ține ocupați mulți oameni datorită calității imaginii, dar și datorită informațiilor oferite.

Cât costă extraopțiunea 4K, după ce expiră promoția

DIGI, RCS RDS transmite că postul Love Nature a fost introdus în extraopțiunea 4K în luna octombrie a anului trecut, însă nu toată lumea a beneficiat de el. Canalul a fost adăugat treptat în diverse regiuni din România. În timp ce unii nu îl aveau deloc, la alții se suprapunea cu un alt canal TV.

DIGI oferă un nou program TV 4K pentru cei care sunt interesați de natură și pentru cei care doresc să afle cât mai multe informații despre ceea ce ne înconjoară.

Pentru a beneficia de acest program TV trebuie mai întâi să activăm extraopțiunea 4K, iar prețul lunar este unul modic, de doar 5 lei pe lună. În această extraopțiune intră DIGI 4K, Eurosport 4K și Love Nature 4K. Primele două posturi TV difuzează uneori aproape aceleași emisiuni.

Andi Moise este jurnalist cu o experiență de peste 10 ani în presă. Acesta a lucrat la ShowBlitz.ro, unde a publicat articole în special pe zona de TECH. Ulterior s-a specializat și pe alte domenii. citește mai mult
Articole recomandate