News

DIGI, RCS-RDS dă telefoane de top aproape gratis! Ce trebuie să faci ca să primești produsul direct acasă

DIGI RCS-RDS dă telefoane de top aproape gratis Ce trebuie să faci ca să primești produsul direct acasă
Photo by Đức Trịnh on Unsplash

DIGI, RCS-RDS este lider pe piața telecomunicațiilor și continuă să demareze multe campanii prin care să-și mărească și mai mult numărul de clienți. Cele mai multe oferte de marketing au fost orientate în ultima perioada spre zona de telefonie, iar rezultatele se văd. Foarte mulți români și-au portat deja numărul aici.

DIGI, RCS-RDS a promovat intens abonamentele reduse pe care le oferă clienților. Chiar acum există o ofertă foarte bună în vigoare, care este anunțată și pe paginile companiei de pe rețelele de socializare.

„Nu e niciun secret că prețurile se măresc în jurul nostru mai ceva ca pâinea lăsată la dospit.
👍Dar la DIGI prețul abonamentului Nelimitat rămâne la fel de avantajos.
📲Portează-te în rețea și bucură-te de beneficii nelimitate la doar 2,5 euro”, timp de patru luni, scriu cei de la DIGI, RCS-RDS pe facebook.

Oferte foarte bune la telefoane

Mult timp, compania a oferit și telefoane gratis la abonamente. Și acum mai sunt unele oferte de acest tip în vigoare. Trebuie doar să mergeți în magazine și să întrebați despre ele. Însă DIGI RCS-RDS mai vine cu o propunere de nerefuzat pentru clienți.

Oricine își poate procura acum chiar și cel mai performant telefon, fără să plătească nimic. Desigur doar la început. Avansul este 0, dar suma totală de plată va fi divizată în 24 de rate și nu se va resimți prea mult în bugetul personal.

„Alege modelul preferat și îl plătești în 24 de rate, cu avans 0. Îl primești direct acasă, prin curier, sau îl ridici din cel mai apropiat easybox”, este oferta foarte tentantă a DIGI, RCS RDS.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate