News

Ești client DIGI RCS-RDS? Ce se întâmplă cu abonamentul tău de acum. Decizia este finală și are legătură cu prețul

Ești client DIGI RCS-RDS Ce se întâmplă cu abonamentul tău de acum. Decizia este finală și are legătură cu prețul

DIGI RCS-RDS vine cu noi informații pentru clienții lor. Poate mulți nu știu, dar vor avea parte de o surpriză când vine vorba de abonamentele lor. 

Autoritatea Națională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) a publicat niște cifre cât se poate de interesante.

S-ar părea că DIGI RCS-RDS a reușit ceea ce și-a propus și a devenit prima opțiune a familiilor din România în ceea ce privește abonamentele de telefonie mobilă.

Cu alte cuvinte, gigantul în telecomunicații a reușit să dețină cel mai mare portofoliu de abonați persoane fizice pentru segmentul de telefonie mobilă, cu o cotă de piață de 37,8%.

Aceeași sursă mai arată că DIGI RCS-RDS a reușit să devină operatorul cu cea mai mare acoperire de voce mobilă, cu un procent de 98,8% din totalul populației României.

DIGI RCS-RDS, abonamente care pornesc de la 2 euro

Trebuie prezentate însă clar amănuntele care au contribuit la această poziție. Datele ANCOM arată că acoperirea națională extinsă 4G și oferta accesibilă tuturor utilizatorilor de servicii mobile, atât din mediul urban cât și rural, au menținut compania pe prima poziție și în topul portabilității, cu peste 4,9 milioane de conexiuni mobile atrase prin portare până la finalul anului trecut.

Și nu e de mirare dacă stăm să ne uităm la prețul abonamentelor în comparație cu alte companii de telecomunicații prezente în România.

Clienții DIGI RCS-RDS se bucură de pachetul complet de beneficii oferite la abonamente, cu prețuri începând de la 2 euro pe lună. În acest tarif intră traficul de internet și minutele naționale nelimitate, tarifele accesibile în roaming, SMS-urile nelimitate în rețeaua proprie, precum și telefoanele la prețuri avantajoase.

Iar acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care zeci de mii de români aleg lunar să își porteze numerele în rețeaua DIGI. Și nu ar fi exclus ca gigantul în telecomunicații să mai vină și cu alte oferte atractive.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate