News

Dietă rapidă de slăbit: cum poți pierde 1 kg pe zi, fără să te înfometezi. Câtă apă trebuie să bei pe zi

Dietă rapidă de slăbit cum poți pierde 1 kg pe zi fără să te înfometezi. Câtă apă trebuie să bei pe zi
Photo by Brooke Lark on Unsplash

A venit vara și toată lumea se pregătește de vacanță. Cu siguranță plajele vor fi la mare căutare și în acest an, fie că este vorba despre litoralul românesc, bulgăresc, grecesc sau orice altă destinație. Cert este că în special doamnele și domnișoarele vor să arate bine în costum de baie și caută diete rapide, care să le slăbească sănătos totuși.

Noi vă prezentăm o variantă, aprobată de specialiști, dar cu avertismentul că se poate pierde un kilogram pe zi, dar nu este recomandat să o țineți mai mult de 3-4 zile, maxim o săptămână, pentru că apoi va dăuna organismului.

Pentru a slăbi rapid și într-un timp scurt, trebuie să țineți cont de câteva reguli de bază. În primul rând trebuie eliminate sarea și zahărul, mesele trebuie să fie dese, adică la 2-3 ore, toată mâncarea trebuie gătită prin coacere, fierbere sau la abur, iar consumul de APĂ plată sau ceaiuri din plante neîndulcite trebuie să se ridice la 2-3 litri pe zi.

Porțiile de mâncare trebuie să fie mici, 200-250 de grame și ultima dată trebuie să mâncați cu 3-4 ore înainte de culcare.

Un exemplu de ce puteți mâncă într-o zi pentru dietă

Un exemplu de ce puteți mânca într-o zi este următorul:

Ora 7:00 – un ceai din plante

Ora 9:00 – un ou fiert tare

Ora 11:00 – o lingură de stafide fierte la aburi

Ora 13:00 – 150 de grame piept de pui fiert sau fript (fără piele)

Ora 15:00 – un pahar cu suc de roșii

Ora 17:00 – un ou

Ora 19:00 – un măr verde

Ora 21:00 – un pahar cu chefir cu puține grăsimi

Acest tip de dietă se bazează în special pe produse ușoare, care să ajute arderile și să elimine apa din exces. Dacă începeți să va simțiți rău, măriți porțiile de mâncare și optați pentru diete mai întinse ca timp. Acesta sunt mai ușor de ținut, dar se slăbește mai lent.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate