News

Decizia luată de Elena Băsescu, după ce a ajuns în scaun cu rotile în urma unui accident. EBA a surprins pe toată lumea cu decizia ei

Decizia luată de Elena Băsescu după ce a ajuns în scaun cu rotile în urma unui accident. EBA a surprins pe toată lumea cu decizia ei

În urmă cu două săptămâni, Elena Băsescu a suferit un accident destul de serios la cursurile de echitație și a tras o sperietură puternică. Fiica cea mică a fostului președinte al României s-a dezechilibrat și a căzut de pe cal. A plecat acasă singură și părea că se simte bine, dar la scurt timp a început să aibă o stare proastă.

EBA a sunat imediat un Uber și apoi s-a dus direct la Spitalul privat Ponderas, unde a fost supusă unui control amănunțit și a efectuat și un RMN. La acel moment a fost dusă peste tot cu scaunul cu rotile, semn că starea ei nu era cea mai bună.

În urma investigațiilor medicale s-a constat că s-a ales cu o problemă cervicală, dar nimic grav. Așa că Elena Băsescu a uitat rapid de accidentul suferit și după ce a luat o pauză de două săptămâni a revenit la călărie.

Decizia luată de EBA la doar două săptămâni după ce a căzut de pe cal

Așa că ea s-a fotografiat din nou fericită, în timpul cursurilor de echitație. Și cei trei copii ai săi îi împărtășesc această pasiune și de cele mai multe ori își însoțesc mama când aceasta merge la călărit.

EBA lucrează în prezent la Aleph News, ca redactor pe zona politică. În trecut ea a fost europarlamentar și la ultimele alegeri a încercat să obțină un post de deputat din partea PMP, dar fără succes. Apoi a primit un job în Parlament, dar nu a fost pe placul ei și a ajuns la Aleph News.

Elena Băsescu are 42 de ani și trei copii cu doi bărbați. Primii doi cu Bogdan Ionescu, cunoscut ca Syda, cu care a și fost căsătorită, iar ultima fetiță cu un tânăr om de afaceri poreclit Tomată. Aceasta păstrează legătura cu foștii parteneri doar pentru copii.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate