News

Elena Băsescu, în scaun cu rotile. EBA, accident cumplit într-un moment de maximă bucurie. Care este starea ei în prezent

Elena Băsescu în scaun cu rotile. EBA accident cumplit într-un moment de maximă bucurie. Care este starea ei în prezent

La 42 de ani, Elena Băsescu se poate considera o femeie împlinită. Aceasta are trei copii superbi, pe care îi crește singură, chiar dacă și tații micuților contribuie la educația lor financiară. În urmă cu ceva timp, ea s-a angajat la Aleph News, postul lui Adrian Sârbu, unde lucrează chiar pe zona politică.

EBA a fost în trecut europarlamentar și a candidat la ultimele alegeri parlamentare pentru un post de deputat în județul Constanța, dar din păcate nu a întrunit numărul de voturi necesar pentru a fi politician cu drepturi depline în Parlament.

Elena Băsescu alocă mult timp și pasiunilor sale, printre care și călăria. De altfel, ea s-a fotografiat de multe ori cu cei trei copii alături la lecțiile de echitație. Duminică a fost, însă o zi cu ghinion pentru ea fiindcă s-a dezechilibrat și a căzut din șa.

Ce diagnostic a primit Elena Băsescu

A mers apoi acasă, însă a început să se simtă rău și imediat a plecat spre Spitalul Ponderas. Reporterii CanCan au surprins întreaga scenă. Aceasta a fost preluată în scaun cu rotile, i s-a efectuat și un RMN și se pare că s-a ales cu ceva probleme în zona cervicală, dar din fericire nu ar fi vorba despre nimic grav.

EBA a tras o sperietură zdravănă și probabil va lua o pauză de la călărie. Cert este că fiica cea mică a fostului președinte al României s-a descurcat singură și cu toate că a trecut prin momente de panică extremă, a ajuns cu Uber-ul la spital, fără să fie însoțită de cineva.

Mezina lui Traian Băsescu nu a dorit să comenteze nimic legat de acest eveniment neplăcut.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate